Arbeidstøy

Arbeidstøy fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Oppussingssesongen er aldri over, og når kulda setter inn kan det være greit å få gjort ferdig ting i huset. Med en solid arbeidsbukse fra Byggmax slipper du i hvert fall å fryse!

Klær skaper byggeren
Å ha riktig utstyr er inspirerende og kan hjelpe deg til å finne motivasjonen til å endelig montere den hylla du har kjøpt, rydde og fikse i garasjen, eller kanskje bli ferdig med det siste strøket på gjesterommet. Byggmax har slitesterke arbeidsklær som både er funksjonelle og reduserer risikoen for skader - perfekt til ethvert prosjekt! Hva med et par tøffe arbeidshansker, slike som proffene bruker? Proffhansker med vibrasjonsdempende forsterkninger i hånden, god stabilitet rundt håndleddene samt knokkelbeskyttelse i neopren, gjør at sagingen eller boringen går som en lek. Arbeidstøy fra Byggmax har høy kvalitet og stilig design, og leveres raskt og rimelig hjem til deg.

Kle deg skikkelig
Kle deg til jobben med arbeidstøy fra Byggmax - til både ham og henne. Bukser, hansker, gensere og støvmasker; uansett hva ditt prosjekt er, har Byggmax det du trenger. Kanskje byr høsten på en gyllen anledning til å ta noen oppfriskende malingstrøk innendørs? pensler-og-rullesett er perfekte kompanjonger til ditt innendørsprosjekt. Med en hettegenser og en arbeidsbukse trenger du ikke bekymre deg for flekker på favorittklærne. Alle våre arbeidsklær kan vaskes på vanlig måte, i maskin eller for hånd. Med riktige arbeidsklær kommer den riktige innstillingen, og du vil merke at du klør etter å få fingrene rundt penselen eller rullen!

Kle deg for jobben med arbeidstøy fra Byggmax
Arbeidstøy til rimelige priser fra Byggmax. Realiser drømmen i dag! Er det noe du lurer på er vår kundeservice alltid klar for å slå av en hyggelig prat!

Vis mer
Filter

89 Resultater

Sorter etter
Flere størrelser
fra 149  kr
Glovone
Vinyl 100-Pakk
fra 69 95  kr
3M
Fleksibel ørepropp med optimal komfort. SNR: 36 dB
fra 29 95  kr
Nylon
fra 129  kr
Gloves Pro
flere størrelser
fra 119  kr
Gloves Pro
størrelse 10
fra 32 95  kr
3M
Myk ørepropp med SNR 28
fra 29 95  kr
Sordin
Komfortable øreklokker med SNR 27
fra 259  kr
Finnes i flere størrelser
fra 29  kr
Finnes i flere farger och størrelser
fra 99  kr
Med hodebøyle
fra 169  kr
3M Peltor
Hørselsdeksel med SNR: 27 dB
fra 229  kr
Finnes i flere størrelser
fra 89  kr
Engangspropp
fra 49 95  kr
Muurikka
Svart, Grå
404 31  kr
Størrelse 9
fra 0  kr
TEGERA
Størrelse 10
fra 29  kr
Gloves Pro
flere størrelser
fra 59 95  kr
Gloves Pro
flere størrelser
fra 79  kr
Størrelse 11
fra 0  kr
Størrelse 8
fra 0  kr