Arbeidstøy

Arbeidstøy fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Oppussingssesongen er aldri over, og når kulda setter inn kan det være greit å få gjort ferdig ting i huset. Med en solid arbeidsbukse fra Byggmax slipper du i hvert fall å fryse!

Klær skaper byggeren
Å ha riktig utstyr er inspirerende og kan hjelpe deg til å finne motivasjonen til å endelig montere den hylla du har kjøpt, rydde og fikse i garasjen, eller kanskje bli ferdig med det siste strøket på gjesterommet. Byggmax har slitesterke arbeidsklær som både er funksjonelle og reduserer risikoen for skader - perfekt til ethvert prosjekt! Hva med et par tøffe arbeidshansker, slike som proffene bruker? Proffhansker med vibrasjonsdempende forsterkninger i hånden, god stabilitet rundt håndleddene samt knokkelbeskyttelse i neopren, gjør at sagingen eller boringen går som en lek. Arbeidstøy fra Byggmax har høy kvalitet og stilig design, og leveres raskt og rimelig hjem til deg.

Kle deg skikkelig
Kle deg til jobben med arbeidstøy fra Byggmax - til både ham og henne. Bukser, hansker, gensere og støvmasker; uansett hva ditt prosjekt er, har Byggmax det du trenger. Kanskje byr høsten på en gyllen anledning til å ta noen oppfriskende malingstrøk innendørs? pensler-og-rullesett er perfekte kompanjonger til ditt innendørsprosjekt. Med en hettegenser og en arbeidsbukse trenger du ikke bekymre deg for flekker på favorittklærne. Alle våre arbeidsklær kan vaskes på vanlig måte, i maskin eller for hånd. Med riktige arbeidsklær kommer den riktige innstillingen, og du vil merke at du klør etter å få fingrene rundt penselen eller rullen!

Kle deg for jobben med arbeidstøy fra Byggmax
Arbeidstøy til rimelige priser fra Byggmax. Realiser drømmen i dag! Er det noe du lurer på er vår kundeservice alltid klar for å slå av en hyggelig prat!

84 Produkter

 1. Snekkerbelte
  Nylon
  Snekkerbelte
  Pris fra
  129   kr /stk
 2. Engangsoverall
  Plast
  Engangsoverall
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 3. Hørselsvern 3M
  Optime I
  Hørselsvern 3M
  Pris fra
  199   kr /stk
 4. Hørselsvern Zekler 401
  Med hodebøyle
  Hørselsvern Zekler 401
  Pris fra
  169   kr /stk
 5. Grovhanske i lær TEGERA 33
  Størrelse 10
  Grovhanske i lær TEGERA 33
  Pris fra
  29   kr /stk
 6. KORT TID SAMLET MUTEX 2
  CE Cat 3 Type 5, 6.
  KORT TID SAMLET MUTEX 2
  Pris fra
  169   kr /stk
 7. Varselvest 287P
  Gul, One size
  Varselvest 287P
  Pris fra
  89 95 kr /stk
 8. Ansiktsmaske 3M
  Med utåndningsventil
  Ansiktsmaske 3M
  Pris fra
  99 95 kr /stk

84 Produkter