Arbeidstøy

Arbeidstøy fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Oppussingssesongen er aldri over, og når kulda setter inn kan det være greit å få gjort ferdig ting i huset. Med en solid arbeidsbukse fra Byggmax slipper du i hvert fall å fryse!

Klær skaper byggeren
Å ha riktig utstyr er inspirerende og kan hjelpe deg til å finne motivasjonen til å endelig montere den hylla du har kjøpt, rydde og fikse i garasjen, eller kanskje bli ferdig med det siste strøket på gjesterommet. Byggmax har slitesterke arbeidsklær som både er funksjonelle og reduserer risikoen for skader - perfekt til ethvert prosjekt! Hva med et par tøffe arbeidshansker, slike som proffene bruker? Proffhansker med vibrasjonsdempende forsterkninger i hånden, god stabilitet rundt håndleddene samt knokkelbeskyttelse i neopren, gjør at sagingen eller boringen går som en lek. Arbeidstøy fra Byggmax har høy kvalitet og stilig design, og leveres raskt og rimelig hjem til deg.

Kle deg skikkelig
Kle deg til jobben med arbeidstøy fra Byggmax - til både ham og henne. Bukser, hansker, gensere og støvmasker; uansett hva ditt prosjekt er, har Byggmax det du trenger. Kanskje byr høsten på en gyllen anledning til å ta noen oppfriskende malingstrøk innendørs? pensler-og-rullesett er perfekte kompanjonger til ditt innendørsprosjekt. Med en hettegenser og en arbeidsbukse trenger du ikke bekymre deg for flekker på favorittklærne. Alle våre arbeidsklær kan vaskes på vanlig måte, i maskin eller for hånd. Med riktige arbeidsklær kommer den riktige innstillingen, og du vil merke at du klør etter å få fingrene rundt penselen eller rullen!

Kle deg for jobben med arbeidstøy fra Byggmax
Arbeidstøy til rimelige priser fra Byggmax. Realiser drømmen i dag! Er det noe du lurer på er vår kundeservice alltid klar for å slå av en hyggelig prat!

Vis mer
Filter

74 Resultater

Sorter etter
Jeep
svart/rød, svart/grå
Fra 10  kr
Glovone
Vinyl 100-Pakk
69 95  kr
TEGERA
Størrelse 10
Fra 30  kr
Finnes i flere størrelser
Fra 89  kr
Med hodebøyle
169  kr
Inneholder plaster, sterilt elastisk tekstilplaster, sterile kompress, gassbind, elastisk tape, brannskadegele., UTGÅENDE
15  kr
Flere størrelser
Fra 149  kr
TEGERA
Størrelse 10
Fra 15  kr
Mutex
CE Cat 3 Type 5, 6.
Fra 169  kr
Finnes i flere størrelser
Fra 29  kr
KWB
Plast
Fra 49 95  kr
Nylon
Fra 129  kr
Gloves Pro
flere størrelser
Fra 49 95  kr
3M
Myk ørepropp med SNR 28
29 95  kr
3-pakk
69  kr
TEGERA
29  kr
Størrelse 9
Fra 30  kr
Flere størrelser
Fra 150  kr