Vertikalskjærer Batteri 36 V SF 4036 AL-KO

Finnes i flere modeller
ART.NR: 687276912
Stabil batteridrevet vertikalskjærer og plenlufter på fire hjul. Leveres med vertikalskjærervalse uten batteri og lader.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Vertikalskjærer Batteri 36 V SF 4036 AL-KO

Stabil batteridrevet vertikalskjærer og plenlufter på fire hjul. Leveres med vertikalskjærervalse uten batteri og lader. Høydeinnstillingen tilpasses plenen ved hjelp av en spak. Trykknapper for å folde sammen styret for å redusere forvrengningsplassen. Ved å klippe plenen vertikalt sørger du for at gammelt gressklipp og mose fjernes. Stålvalsen trenger ned i plenen og gjør det lettere for oksygen og næringsstoffer å nå gressrøttene, noe som gir sterkere gress. Med en sterkere gressplante unngår du at mosen vokser seg sterkere. Det kan også være hensiktsmessig å etterså etter vertikalskjæring. Prøv å bytte retning og kjøre diagonalt eller på tvers for best effekt. Prøv å vertikalskjære tidlig på våren, og i løpet av sesongen kan du eventuelt fjerne mosen med luftingsvalsen (tilgjengelig som tilbehør) i skyggefulle områder der den kan vokse seg sterk. Denne maskinen er en del av Energy flex-batteriserien, med samme 36 V, 4 eller 5 Ah batteri, og du kan velge å bruke samme batteri til en rekke andre hagemaskiner til ulike formål.

Kraftig batteri power for hele hagen
Våre muskelbunter for den perfekt velstelte hagen Det store utvalget i batterifamilien AL-KO 36 V er det beste utgangspunktet for ambisiøse hobbygartnere som ser etter et bredt utvalg av maskiner med et kraftig batterisystem. Med fem gressklippere, en trimmer, en vertikalskjærer, en snøfreser, mange håndholdte maskiner og et multiverktøy med 4 forskjellige kroppsdeler, har batterifamilien AL-KO 36 V alt for hagen din. Din fordel: AAlle AL-KO 36 V maskiner drives av det samme batteri.

Hjertet i AL-KO 36 V-familien er det kraftige 36 V litium-ion-batteriet. Med en effekt på 144 Wh sørger det "lille" AL-KO 36 V-batteriet for trådløs og uanstrengt hagearbeid og en driftstid på opptil 120 minutter. Med det "store" batteriet med en effekt på 180 Wh kan du til og med jobbe opptil 140 minutter!

Frisk luft for plenen din
I tillegg til gjødsling bør plenen alltid luftes om våren og høsten for å få luft ned til gressrøttene, og dermed skapes grobunn til nytt liv. Stålknivene til vertikalskjæreren trenger inn i torven, og fjerner grundig plenfilt, mose og planterester. Etter vertikalskjæringen skal den bearbeidede flaten gjødsles, ettersåes og grundig vannes. Disse omsorgstiltakene bedrer både næringsopptak og vanning, og som et resultat fremmes gressveksten. De kraftige elektriske og bensindrevne vertikalskjærere vil hjelpe deg med en effektiv foryngelseskur av din plen.

Alltid riktig arbeidsdybde
Med kun et håndgrep, kan arbeidsdybden settes til ett av fem nivåer. Viktig, fordi knivene ved vertikalskjæring for eksempel bare bør berøre bakken, for ikke å bli slitt unødvendig fort og ikke for å skade gressrøttene.

Motorventilasjon
De store ventilasjonsåpningene er integrert i utformingen av skjoldet og sørger for effektiv ventilasjon av motoren.

Enkel, kompakt oppbevaring
Takket være 2 kvikkgrep kan vertikalskjæreren raskt og enkelt klappes sammen, dermed er den lett å transportere og oppbevare.

Valsebytte
Valsene kan skiftes raskt og enkelt uten verktøy ved hjelp av en riflet skrue. En visuell sikkerhetsindikator viser om valsen er riktig montert.

Hva betyr egentlig vertikalskjæring?
En vertikalskjærer har en knivvalse med 3-graderte stålkniver. Disse trenger inn i torven og fjerner plenfilt, mose og planterester. Dette kan sammenlignes med en fast rake som trenger et lite stykke ned i jorden og tar med noe av det uønskede gress og mose opp ved å trekke det ut. For små områder kan denne fremgangsmåte anvendes, men i store områder anbefales en motorisert utgave av vertikalskjæreren. Uansett hvilken maskine du bruker, er det viktig å fjerne døde planterrester etter vinteren, fordi de tar lys og luft fra gresset. Husk at kun tørr og nyklipt plen bør vertikalskjæres.

Vis mer
Varemerke AL-KO