Vinylgulv Classic Nature Oak Pergo

ART.NR: 651861
Vinylgulv Classic Nature Oak er et naturtro og slitesterkt gulv fra gulvprodusenten Pergo.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Vinylgulv Classic Nature Oak Pergo

Vinylgulv Classic Nature Oak er et vannbestandig vinylgulv fra gulvprodusenten Pergo. Classic Nature Oak er en del av Pergos Otra Pro-kolleksjon, som består av gulv i vakre tredesign. Otra Pro utmerker seg ved å være slitesterkt og vannbestandig. Vannbestandigheten oppnås med Pergos Aquasafe-teknologi, som danner en forseglet overflate og hindrer at vann trenger ned i gulvet. Alle gulvene i Pergos Otra Pro-serie er avfaset på alle sider for å fremheve bordene.

OBS: Leverandøren har endret dette gulvet. Eldre versjoner har blitt levert i andre tykkelser, med andre klikksystemer og med andre dimensjoner.

Slitestyrke
Gulvet har bruksklasse 33. Det gjør at det er svært slitesterkt og passer i hjemmets mest brukte rom og i offentlige lokaler med høy trafikk, for eksempel butikker og restauranter. Legging og garanti
Gulvet har livstidsgaranti, forutsatt at det legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i privatboliger. For legging i offentlige/kommersielle miljøer gjelder fem års garanti. Det kan legges gulvvarme under gulvet, forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.
Vis mer
Varemerke Pergo
Leverandørens artikkelnummer V4107-40023