Vinylgulv San Antonio Oak 4 mm World of SPC

4x180x1220 mm, loc-click, vannbestandig, 2,196 m2/pkt, World of SPC
ART.NR: 651905
Vinylgulv San Antonio Oak er et vannavstøtende vinylgulv fra World of SPC.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Vinylgulv San Antonio Oak 4 mm World of SPC

Hvis vinylgulvet San Antonio OAk 4 mm fra World of SPCs Town Collection legges på riktig måte, er det vannbestandig. San Antonio Oak er et moderne og slitesterkt vinylgulv som også kan legges over vannbåren gulvvarme, forutsatt at maksimumstemperaturen ikke overstiger 27 °C. Gulvet passer perfekt i rom der man ønsker en urban og rolig stil, samtidig som treimitasjonen gir et stilrent inntrykk.

San Antonio Oak legges raskt og enkelt takket være klikksystemet Loc-Click. Kantene er lett faset på alle sider.

Slitelaget på gulvet er 0,3 mm. Gulvet er bruksklassifisert til nivå 32, noe som betyr at det er egnet for middels slitasje i både private hjem og offentlige miljøer.

Gulvet tåler bare vann hvis det legges på riktig måte. Overflødig vann må tørkes bort fra gulvet. Det vil si at vannet ikke må ligge på gulvet i mer enn 12 timer for at gulvet skal kunne anses som vannavstøtende. Vær oppmerksom på at gulvet ikke skal legges i rom med direkte vanneksponering til tross for at den er motstandsdyktig mot vann, for eksempel i dusjer osv.

Gulvet leveres med ti års garanti forutsatt at det legges på riktig måte i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder ved legging i private hjem, altså ikke hvis det legges i offentlige miljøer.
Vis mer
Varemerke World of SPC
Leverandørens artikkelnummer 3504