Dører

Skal du fikse litt på huset ditt? Trenger du et godt førsteinntrykk når folk kommer på besøk? Kjøp dører fra Byggmax og monter selv. Raskt, enkelt og billig. Vi har alle dørene du kan trenge, både inner- og ytterdører i flere forskjellige materialer og alle er enkle å sette opp selv!

Uansett hva slags dør du trenger
Dører er det første gjester ser nøye på når de kommer til huset ditt, så sørg for at det er en fin en! Enten du trenger en ny inngangsdør, soveromsdør eller innedør til hvilket som helst annet rom, så har vi det du trenger! Og de er enkle å montere selv også. For å sette prikken over i-en har vi i tillegg en rekke stilige dørhåndtak i et stort utvalg farger og mange forskjellige prisklasser. Vi har dører i diverse materialer og farger, og skal du være ekstra trygg, er en premium-dør det perfekte for deg. Gi det perfekte førsteinntrykket med den perfekte døra!

Monter helt selv!
Det første som er viktig å gjøre når du skal montere en dør er å lese bruksanvisningen som følger med. Alle dører er tross alt forskjellige. Det er viktig å feste karmen riktig så ikke døra blir hengende skjevt. Bruk karmhylser og pass på at den er i lodd. Alltid gøy å få en unnskyldning til å bruke vater. Skal du ha terrassedør har du valget mellom dører i tre og PVC og du har også et stort valg av innerdør foran deg når det trengs! Vi har brannbestandige versjoner, modeller i massiv furu og helt vanlige hvite og enkle speildører.

Enkelt å montere, enkelt å vedlikeholde
Når du har fått tak i stilige, moderne dørhåndtak og ytterdører som gir huset ditt et unikt preg, er det viktig å vite hvordan dørene skal vedlikeholdes når de blir eldre. Dører begynner ofte å knirke når de ikke er like nye lenger, og ofte bestemmer også dør og karm at de ikke lenger passer sammen. Knirker det bare i hengslene kan det ordnes med fett eller sprayolje. Om hengslene ikke sitter helt fast, kan du løfte litt på døra og smøre fett på den synlige delen. Går ikke dette kan du spraye på olje, men fett holder mye lenger. I tillegg har vi alt du trenger til uterom och terrassetak samt badstu og mye annet.

Dører kjøpes best hos Byggmax!
Når du vil oppgradere huset ditt og du vil gjøre det billig, er det Byggmax du har behov for! Vi har alt du trenger for å ordne det helt selv, du har dørkarmer, vi har dører og dørhåndtak i tillegg til gode tips.

Produkt 1-24 av 614

 1. Innerdørvrider Beslagsboden B236BNS
  Rund, vinkelrett, sort
  Innerdørvrider Beslagsboden B236BNS
  Pris fra
  249   kr /stk
 2. Dørsett
  MDF
  Dørsett
  Pris fra
  249   kr /stk
 3. Terskelblikk
  1230mm, sort
  Terskelblikk
  Pris fra
  65 95 kr /stk
 4. Innerdørvrider Beslagsboden B290BNS
  Sort
  Innerdørvrider Beslagsboden B290BNS
  Pris fra
  249   kr /stk
 5. WC-beslag Beslagsboden B240BNS
  Rostfritt stål, sort
  WC-beslag Beslagsboden B240BNS
  Pris fra
  229   kr /stk
 6. Karmskrue 70 mm
  70 og 90 cm
  Karmskrue 70 mm
  Pris fra
  8 95 kr /stk
 7. Dørsett
  M8
  Dørsett
  Pris fra
  289   kr /stk

Produkt 1-24 av 614