Fliser Bellevue Graphite 60x60

ART.NR: 6467254
En glasert klinkerflis i porcellanato i størrelse 60 x 60 cm med InOut sklisikker behandling. Klinkerflisen har en mørkegrå glatt, matt overflate i med lett melering.
Vis mer
pakke
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Fliser Bellevue Graphite 60x60

Bellevue Graphites mørkegrå farge med lett melert overflate, gir et rolig og harmonisk preg. Den har en matt, glatt overflate som er behagelig mot bare føtter.

Bellevue Graphite er påført sklisikkerbehandlingen InOut. Denne typen teknologi/behandling består alle relevante tester for sklisikkerhet, og garanterer samtidig at klinkerflisen er enkel å rengjøre. Som navnet tilsier, er den egnet for både innendørs og utendørs bruk.

Hvorfor ikke la innendørs og utendørs smelte sammen via et felles gulv inne og på terrassen?

Med egenskaper som høy holdbarhetsgrad og god frostsikkerhet egner Bellevue Graphite seg på steder med høy belastning – både inne og ute. Klinkerflisen kan med fordel brukes både på vegger og gulv.

Klinkerflisen er rektifisert (laserkuttet) slik at hver flis/plate er nøyaktig like stor og kan legges med smale fuger.

Gres Porcellanato

Klinkerfliser i såkalt Gres Porcellanato (også kalt granitkeramikk) brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porcellanatofliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Rektifiserte klinkerfliser

En rektifisert klinkerflis kalles også laserkuttet klinkerflis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige klinkerfliser. Rektifiserte klinkerfliser kan med fordel legges med svært smale fuger.

Vedlikehold

Bruk rengjøringsmiddel for gulv eller klinkerfliser når du rengjør klinkerflisene.

Funksjoner:
  • Matt, slett overflate
  • Glasert
  • Klinkerfliser i Porcellanato
  • Kvadratisk 60 x 60 cm
  • Vannabsorpsjon < 0,5 %
Bruksområde:
  • Klinkerfliser til innendørs og utendørs bruk
  • Klinkerfliser for vegg og gulv
NB! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 101030571