Fliser Zermatt Titanio 80x80

ART.NR: 6467264
Klinkerflis i storformat i en harmonisk mørkegrå kulør, med en merkbar struktur i overflaten som gir en følelse av naturlig stein. Det store formatet og de laserkuttede kantene gjør at klinkerflisen kan legges med få og smale fuger. Mål 80 x 80 cm.
Vis mer
pakke
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Fliser Zermatt Titanio 80x80

Zermatt Titanio er en klinkerflis i storformat i en harmonisk mørkegrå kulør, med en merkbar struktur i overflaten som gir en følelse av naturlig stein. Det store formatet og de laserkuttede kantene gjør at klinkerflisen kan legges med få og smale fuger. Klinkerflisen gir et rolig, moderne og luksuriøst preg.

Med egenskaper som høy holdbarhetsgrad og god frostsikkerhet egner Zermatt Titanio seg på steder med høy belastning – både inne og ute. Klinkerflisen kan med fordel brukes både på vegger og gulv.

Klinkerflisen er rektifisert (laserkuttet) slik at hver flis/plate er nøyaktig like stor og kan legges med smale fuger.

Gres Porcellanato

Klinkerfliser i såkalt Gres Porcellanato (også kalt granitkeramikk) brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porcellanatofliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Rektifiserte klinkerfliser

En rektifisert klinkerflis kalles også laserkuttet klinkerflis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige klinkerfliser. Rektifiserte klinkerfliser kan med fordel legges med svært smale fuger.

Klinkerfliser i storformat

Klinkerfliser som er større enn 60 x 60 cm kalles ofte storformatklinker. Denne typen klinkerfliser brukes stadig oftere på bad, i ganger, på kjøkken og i stuer. Klinkerfliser i storformat gir et elegant og eksklusivt inntrykk, med få fuger på store flater. Plater i storformat er dessuten enkle å rengjøre, da det er få fuger som kan samle støv og smuss.

Vedlikehold

Bruk rengjøringsmiddel for gulv eller klinkerfliser når du rengjør klinkerflisene.

Funksjoner:
  • Matt, lett strukturert overflate
  • Glasert
  • Klinkerfliser i Porcellanato
  • Kvadratisk 80 x 80 cm
  • Vannabsorpsjon < 0,5 %
Bruksområde:
  • Klinkerfliser til innendørs og utendørs bruk
  • Klinkerfliser for vegg og gulv
NB! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 101030587