Gulvprøve KUBIK ANTRACIT

ART.NR: 654833
Få forandringer i hjemmet skaper en så stor forskjell som å legge inn et nytt gulv! Med letthåndterlige plater legger du enkelt og raskt et flott gulv som kommer til å gi rommet et løft.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gulvprøve KUBIK ANTRACIT

Få forandringer i hjemmet skaper en så stor forskjell som å legge inn et nytt gulv! Med letthåndterlige plater legger du enkelt og raskt et flott gulv som kommer til å gi rommet et løft. Det er behagelig å gå på, lett å vedlikeholde og vil henge med i mange år fremover.

Kubik er en heldekkende og slitesterk gulvplate i tekstil som fungerer like godt hjemme som på kontoret. Teppet har en lyddempende effekt og gir et friskt og stilfullt uttrykk. Hvis du har eller planlegger å legge gulvvarme, er det ikke noe problem for Kubik. Gulvet er lett å legge, og det eneste du trenger, er en teppekniv og litt dobbeltsidig tape.

Klassifikasjonen for slitestyrke er EN1307-33 - Heavy Commercial, som er den høyeste styrken for bruk i kommersielle og offentlige miljøer.

Brannklassifikasjonen er Bfl S1 EN13501-1, noe som betyr at den har den høyeste brannklassifikasjonen for denne typen av tekstilgulv.

Egenskaper

- Slitesterkt
- Tåler gulvvarme
- Behagelig å gå på
- Passer både hjemme og i offentlige miljøer
- Lett å legge
- Lyddempende

Fakta

Materiale: 100 % polyamid
Vekt per stykke: 1,15 kg
Vekt per eske, 5 m2: 23 kg

Minste bestillingsvolum er 1 ekse = 5 m2, og platene selges alltid i hele esker.
Vis mer
Varemerke Fibertrone
Leverandørens artikkelnummer PROVKUAN