Hagetraktor Comfort 18-103.4 HDS-A Bioklipp AL-KO

ART.NR: 687277036
AL-KO T 18-111..
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Hagetraktor Comfort 18-103.4 HDS-A Bioklipp AL-KO

AL-KO T 18-111..4 HDS-A er en smidig og effektiv hagetraktor med 110 cm arbeidsbredde og en kraftig 600 cc AL-KO Pro-motor. Førermiljøet byr på god plass, og den fotbetjente hydrostaten gjør kjøringen enkel og problemfri fordi du slipper å skifte gir selv. Klippeenheten byttes enkelt mellom bioklipp og sideutkast uten bruk av verktøy. De brede hjulene gir godt grep uten å skade plenen. AL-KO har et bredt utvalg av tilbehør for å få enda mer ut av din nye hagetraktor.

Tekniske data
Egnet for plener opp til 10000 m², Funksjon: Klippebredde 100 cm (2 kniver), Knivkobling: Elektromagnetisk. Antall sylindere: 1 stk, Drivverk: Fothydrostat (T2), Klippehøyde: 30 - 80 mm, Klippehøydejustering: Sentral, 6 posisjoner. Motor: AL-KO Pro 600 V2, ccm/ kW / v/min. 586/ 9,6 / 27000. Hjul-Ø foran / bak 15x6,0 tommer / 18x8,5 tommer.

Førsteklasses hagetraktorer: Kraftige og komfortable
Opplev komfort, styrke og sikkerhet med en solo® by AL-KO hagetraktor. Kraftige firetaktsmotorer, klippebredder opp til 125 cm og riktig tilbehør kan takle alle behov. Du kjenner umiddelbart komforten når du setter deg bak rattet. Drei nøkkelen og sett foten på pedalen. Da er du klar til å kjøre rundene i hagen. Brede dekk, sportsratt, pedaler plassert ved siden av hverandre - det ligner nesten en "tur i bilen". Med solo® by AL-KO hagetraktorer utviklet av ingeniørene AL-KO i Tyskland og produsert på fabrikken i Østerrike får gressklippingen en ny dimensjon.

God benplass
Designet med lav grunnplate gir god benplass og enkel inn- og utgang. Under kjøring kan du derfor sitte komfortabelt i lang tid uten å bli sliten.

Brede dekk for optimal trekkraft
De brede dekkene til AL-KO plenetraktorer og kjøreklippere muliggjør optimal kjøring selv i vanskelig terreng og unngår hjulspor i hagen.

Enkel justering av klippehøyden
Takket være sentral klippehøydejustering, kan du oppnå perfekte klipperesultater på kort tid. Ved hjelp av et håndtak kan du enkelt og enkelt justere klippehøyden.

Oppsamler med stort volum
Et akustisk signal og en integrert indikator forteller når oppsamleren er full. Den er lett å tømme ved hjelp av et teleskopisk håndtak eller ved å trykke på en knapp.

Pålitelig kraft
Den kraftige motoren sørger for effektivt og raskt arbeid i store områder. Vi bruker høykvalitets luftkjølte Briggs & Stratton Intek-motorer på mange plentraktorer. De er ekstremt holdbare og pålitelige. Også til daglig og veldig krevende bruk.

Praktisk tilkobling og frakobling av klippedekke
Takket være elektromagnetisk hurtigkobling kan klippebordet slås på og av på få minutter for rengjøring, vedlikehold eller endring for vinterbruk.

Ride-on gressklippere og plenetraktorer fra AL-KO: Ren kjøreglede
Gå på, sett deg, kjør av, ha det gøy. En dyp trinnoverflate, god benplass, et justerbart sete og lett tilgjengelige kontroller vil gjøre klipping til en fornøyelse. Kvalitetsegenskapene til plenetraktorene AL-KO inkluderer også rammen, som sikrer maksimal stabilitet og de beste kjøreegenskapene. Dette betyr at du alltid er trygg og komfortabel selv i vanskelig terreng. Et lavt tyngdepunkt minimerer risikoen for velter og gjør det mulig å klippe med plenetraktoren selv i bakker. Ekstra brede dekk og en eller to-sylindret 4-taktsmotor gir rikelig med kraft og hastighet. I skumring eller i veldig skyggefullt terreng slår du ganske enkelt på de kraftige xenon-frontlysene på mange modeller. Enten det er en smidig startmodell med det beste pris-ytelsesforholdet eller en kraftpakke med mye ytelse under panseret: Bare bestill plenetraktoren du ønsker fra solo av AL-KO, og den leveres til hagen din klar til bruk. Du kan stole på den velprøvde AL-KO standarden for førsteklasses service.

Vis mer
Varemerke AL-KO