En lojal selger

pasi-2-pasi-2-

Sitat: «Vi stiller 100 % opp for hverandre, det betyr respekt og trygghet for meg» 

Karriereintervju: Pasi Elo 
Butikkselger, Eskilstuna 

PASI, EN BYGGMAX-VETERAN SOM INSPIRERER 

Med snart ti år i Byggmax er Pasi Elo gammel i gamet. Hvis du besøker butikken i Eskilstuna, er han alltid klar til å hjelpe deg, uansett hva slags byggeprosjekt du planlegger. 

 

– Jeg er butikkselger, det er et arbeid som er så variert at jeg fremdeles lærer meg nye ting. Det er morsomt å kunne hjelpe kunder med prosjektene deres og å få gi både informasjon og inspirasjon for at de skal lykkes. Jeg liker også arbeidet på gården, med frisk luft, kroppsarbeid og morsomme arbeidsoppgaver. 

At han har lært seg så mye, at han er blitt tryggere med årene og stoler på sin egen kunnskap, er ting som gjør at Pasi trives. Dessuten har han kolleger som er gull. 

– Vi stiller 100 % opp for hverandre, det betyr respekt og trygghet for meg. Det er hyggelig å komme på jobb hver dag, og så føler man seg peppet hele tiden. Jeg er svært heldig som har hatt det slik i snart ti år. 

Man merker at Pasi liker Byggmax. 

– Vi er utfordrere på byggevaremarkedet. Vi har de beste prisene, jobber for å gi kunden den beste opplevelsen og har dessuten gode produkter! 

 

Navn: Pasi Elo  
Tittel: Butikkmedarbeider 
Familie: Kona Senja, 2 barn, Anton og Hanna (tvillinger) 
Bor: Villa med hage 
Karrieren i korthet: CNC-operatør hos Volvo i ca. 20 år. Har jobbet i Byggmax i snart 10 år (Han tror at han begynte i august 2008) 
På fritiden: Treffe venner og være sammen med familien. Snekre på huset.  
Beste reiseminne: Reise til Finland for å treffe slekten. 
På TV: Alt som går på Netflix 
På øret: Blandet 
Skjult talent: - 
Har jeg alltid i lommen: Nøkler og lommebok.