Komplett vaskerom

Komplett vaskerom fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Velg en skapinnredning som er tilpasset ditt behov og monter det hele selv. Lite gir så mye tilfredsstillelse som et vaskerom du selv har planlagt og bygd.

Komplett vaskerom er enkelt

Mange har eget vaskerom, men det er ikke alltid det er innredet praktisk nok. Her hos oss finner du innredningen, som kan gjøre nettopp ditt vaskerom til en praktisk drømmeoase. Komplett vaskerom velger du etter dine behov og ønsker samt størrelsen på plassen du har til rådighet. I tillegg kan du velge hyller og integrert skittentøyskurv. Ha også i bakhodet at vaskerommet kan trenge noe mer enn kun innredningen. Knagger eller annet oppheng for å holde rommet mer ryddig, ekstra kurver til klær eller ekstra hyller kan bidra til et velorganisert og trivelig rom. Du finner alt her hos oss, inkludert det du trenger til monteringen.

Byggmax hjelper deg med å realisere drømmen

Hos Byggmax er byggedrømmen bare et klikk unna. Når du går i gang med planleggingen kan du benytte vår byggeplanlegger. Den forenkler hele prosessen for deg, både med tanke på design og kostnader. Et komplett vaskerom er ofte den løsningen som gir deg et godt organisert vaskerom. Du får et system på skittent tøy, rent tøy, vaskemidler og annet. Samtidig gjør en benkeplate det enkelt å sortere og brette tøy på samme sted. Enklere kan det nesten ikke bli. Ha gjerne strykejernet lett tilgjengelig, slik at strykingen kan gjøres før klærne forlater vaskerommet. Vær bevisst på valg av materialene til veggene på vaskerommet. glassfiberstrie for våtrom er et godt valg. Du velger selv fargen, renholdet er enkelt og levetiden lang.

Hos Byggmax finner du smarte løsninger for komplett vaskerom

Komplett vaskerom gjør klesvasken enklere og holder orden for deg. Her hos Byggmax gir vi deg muligheten til en god pris.

5 Produkter

5 Produkter