Laminatgulv Eik Canyon XL

ART.NR: 651520
Eik Canyon XL 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv med ekstra brede bord som er enkelt å legge. Gulvet i rustikk stil med matt overflate og trestruktur skaper en mer naturlig følelse. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Eik Canyon XL

Laminatgulv av høy kvalitet som gir en følelse av bleket eiketre. Den tydelige trestrukturen skaper en følelse av ekte tregulv og er godt egnet i både klassiske og moderne miljøer. Avfasinger rundt bordene.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Obs! Leverandøren har gjennomført oppdateringer av tilsvarende gulv. Hvis du tidligere har gått til innkjøp av gulv i samme stil (art. 651520), kan overflatene variere når det gjelder dekor og fargenyanser og klikksystemene går kanskje ikke sammen."
Vis mer
Varemerke Classen