LUFAVTFUKTER MARK EEESE

2,5 L, opp til 40 m2
ART.NR: 6440044
Mark er en kompakt og svært stillegående avfukter. Den kan brukes i hele huset, og den er spesielt velegnet for effektiv avfukting ved lave temperaturer.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

LUFAVTFUKTER MARK EEESE

Mark er en kompakt og svært stillegående avfukter. Den kan brukes i hele huset, og den er spesielt velegnet for effektiv avfukting ved lave temperaturer. Derfor kan avfukteren med fordel brukes i for eksempel kjelleren, garasjen, campingvognen eller båten. Mens avfuktingseffekten hos tradisjonelle kompressorbaserte avfuktere reduseres betraktelig allerede ved en temperatur på 15 °C, er Mark fortsatt svært effektiv helt ned til 0 °C.

Adsorpsjonsavfukter med innovativ teknologi
Fuktigheten dras ut av luften ved hjelp av adsorpsjonsteknologi. Det gjør at maskinen er like effektiv uavhengig av om den arbeider ved lavere temperaturer. Derfor kan du med fordel bruke avfukteren Mark i båten, campingvognen, kjelleren eller på andre steder i huset der det av og til forekommer både kondens og lavere temperaturer. Ved lave temperaturer har faktisk avfukteren Mark en avfuktingseffekt som tilsvarer en kraftigere, kompressorbasert avfukter. Samtidig blåser Mark ut oppvarmet luft, noe som bidrar til å øke temperaturen i rommet.

Avfukteren Mark har et integrert bærehåndtak, og siden de ikke har kompressor, veier den ikke spesielt mye. Det gjør den veldig enkel å håndtere. Når tanken er full, slås avfukteren av automatisk. Alternativt kan det monteres en slange som kobles direkte til avløpet.

Avfukteren som tørker klesvasken raskere
Med sitt lave støynivå på bare 38 dB i den laveste modusen, kan avfukteren enkelt brukes uten at den forstyrrer deg. Den har ingen kompressor som bråker, så det eneste du hører, er luft som ventileres gjennom avfukteren. Den er egnet for areal opptil 40 m2. Det er med andre ord en liten, men effektiv maskin, som i tillegg har en smart funksjon for å tørke klær. Klesvasken tørker mye raskere når du bruker avfukteren i det rommet der klesvasken henger. Du kan også slå på svingfunksjonen, slik at klærne tørker enda raskere. Det sliter mye mindre på klærne enn hvis du bruker tørketrommel.

Marks spesielle talenter
- Adsorpsjonsteknologi – fungerer svært godt i lave temperaturer
- Tørkemodus for klær
- 38 dB lydnivå i standardmodus
- Vaskbart filter
- Tidsurfunksjon
- Indikator som viser når tanken er full
- Slås av automatisk når tanken er full

Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 2543
Varemerke eeese