Parkettgulv Eik 3-stav Mattlakket 10mm Barlinek

ART.NR: 650532
Klassisk eikeparkett i en varm og behagelig tone.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik 3-stav Mattlakket 10mm Barlinek

Sortering

Klassisk eikeparkett i en varm og behagelig tone. Eik er det perfekte gulvmaterialet takket være dens struktur og harde overflate. Eik og ask er de mest slitesterke tresortene og blir med en lakkert overflate skånet fra hverdagens slitasje. Gulvet er et 3-stavsgulv der hvert bord har tre staver i bredden. Overflaten på slitesjiktet er 2,5 mm, og gulvet kan derfor bare slipes om én til to ganger. Monteringen er så enkel å utføre at selv den gladeste amatør klarer det galant. Se våre instruksjonsfilmer for det beste resultatet. Gulvet har et varierende åremønster med et levende utseende og naturlige, livfulle farger og fargenyanser. Forskjellige lengder av staver, sunne kvister samt mellomstore og små, sparklede kvister kan forekomme.
Dette gulvet er en del av Barlineks Standard-produkter. Standard er et utvalg flerstavsgulv med tre eller fire staver. Standard-gulvene kan ha store fargevariasjoner i treverket og eventuelle reparasjoner som følge av sprekker eller kvister.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
For dette gulvet er også kortsiden belagt med et klikksystem av Barclick, noe som innebærer at et gulvleggingssett er nødvendig for å gjøre monteringsprosessen enklere og oppnå best mulig resultat! Glem heller ikke andre egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1–2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer 650532