Sidehengslet vindu tre 2-rams Frekhaug

3-lags energiglass, 2-rams, u-verdi:0,9
ART.NR: 6231727
Klasskisk bestselger, og det originale Frekhaug vinduet. Det sidehengslede vinduet er tilpasset en tradisjonell byggestil, med alle de riktige detaljerne. 2-rams med 3-lags energiglass med god isolasjonevne og en u-verdi på 0,9. Fordeler inkluderer klassisk, tidsriktig utseende, tradisjonelle hengsler som vises fra utsiden. Vinduet har stor lufteåpnin. Kan brukes som rommningsvindu.
Vis mer
Bredde:
Høyde:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Sidehengslet vindu tre 2-rams Frekhaug

Klasskisk bestselger, og det originale Frekhaug vinduet. Det sidehengslede vinduet er tilpasset en tradisjonell byggestil, med alle de riktige detaljerne. 2-rams med 3-lags energiglass med god isolasjonevne og en u-verdi på 0,9. Fordeler inkluderer klassisk, tidsriktig utseende, tradisjonelle hengsler som vises fra utsiden. Vinduet har stor lufteåpnin. Kan brukes som rommningsvindu. Poster er 58mm.

U-verdi

U-verdien er en verdi som angir hvor god varmeisolasjonen i en bygning er. Jo lavere U-verdi desto bedre isolerer døren eller vinduet. En lavere U-verdi innebærer lavere energitap. Et bra vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside under visse værforhold. U-verdien brukes til å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av byggematerialet når temperaturforskjellen ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt pr. kvadratmeter Kelvin).

Modulmål

Vinduene selges i modulmål, for eksempel 10x10, noe som innebærer at uttaket der vinduet skal sitte skal være 1000x1000 mm. Selve vinduet er 985x985 mm for å gi justeringsmonn.

Bestillingsvare

Dette produktet er laget spesielt for deg etter din bestilling, og dermed gjelder ikke angreretten.

Informasjon

- Glass: 48mm 3-lags energiglass
- Farge: Hvit (NCS S 0502Y)
- Overflatenehandling: Vakuumimpregnert og sproyemalt med to strok maling
- Materiale: Laminert/fingerskjotter furu. Bunnglasslist i aluminium
- U-verdi: 0,9
- Karmdybde: 120mm
Vis mer
Varemerke Frekhaug
Leverandørens artikkelnummer FQSH212X9