Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Konstruksjons Treverk

Konstruksjonstrevirke fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Skal du bygge en garasje eller kanskje et påbygg på huset? Materialene du trenger finner du her. Vi tilbyr rekker og andre byggevarer i god kvalitet.

Bygg med solide materialer
Alt fra boliger til små dukkehus krever et rammeverk. Det er dette som skal sørge for at bygget står trygt under alle forhold. Derfor tilbyr vi konstruksjonstrevirke i en glimrende kvalitet. Treverket du finner hos oss er merket i henhold til en standardisert skala for kvalitet, C-skala. Skalaen forteller om styrken til materialet. Lekt som vi tilbyr, ligger for eksempel mellom C14 og C35. Desto høyere tall desto sterkere er treverket. Til tak-konstruksjoner vil det være smart å bruke beslag om du skal bygge takstolene selv. Det er ikke nødvendig å være håndverker for å kunne sette opp et bygg. Trenger du tips, kontakt oss!

Kvalitet fra bestilling til ferdig bygg
Hvilket Konstruksjonstrevirke du har behov for, bestemmes av hva du skal bygge. C-merkingen forteller deg hvor mye treverket vil bøye seg. Trenger du hjelp for å finne de riktige materialene? Spør oss! Rammen på et bygg vil ikke bli utsatt for vær og vind på samme måte som utvendig kledning eller vinduer. Pass likevel på at du bruker produkter som fuktsperre og liknende. Det hindrer at rammen over tid får skader. Det er lite praktisk å klatre opp og ned stiger for å hente verktøy mens man jobber. Derfor anbefaler vi at du bruker arbeidstøy som vi har i sortimentet, som arbeidsbukser med ekstra lommer og hemper til alt fra spiker, hammer og tommestokk.

Konstruksjonstreverk til dine prosjekter finner du hos Byggmax
Solide rammer med konstruksjonstrevirke fra oss. Vi hjelper deg med å finne det riktige treverket og det du trenger til.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Pris
Tykkelse (mm)
Bredde (mm)
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.