VEGG TEPPE GLAMOUR GRANIT

Finnes i flere størrelser
ART.NR: 653141
Glamour er vegg-til-vegg teppet for deg som ønsker en varm, luksuriøs og deilig følelse. Med 12 mm lang lugg er det herlig å sette føttene på teppet.
Vis mer
Størrelse:
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

VEGG TEPPE GLAMOUR GRANIT

Glamour er vegg-til-vegg teppet for deg som ønsker en varm, luksuriøs og deilig følelse. Med 12 mm lang lugg er det herlig å sette føttene på teppet. Luggen er tett og høy med en fin glans som fanger lyset i rommet. Med Glamour på gulvet blir husets lyd dempet og du får en rolig atmosfære.

Fargene i kolleksjonen er nøye utvalgt og i myke, varme og moderne toner. Materialet i luggen er av 100% polypropylen. Polypropylen er et syntetisk fiber med lav absorpsjonsevne, noe som gjør at flekker ikke så lett setter seg i teppet. Om du likevel skulle få en flekk på teppet, er den lett å fjerne.

Teppet kan legges på gulv med varme og er antistatisk.

Lugghøyde: 12 mm
Totalhøyde: 14 mm
Brannklasse: Efl = brannklassifisering flammesikker
Lugg inn/ut: Gulvet leveres med luggen rullet innover
Bruksområde: Hjemmemiljø eller kontor e.l. med mindre trafikk

Legging

Tekstilgulv er lette å legge og det går fort å få et nytt og oppdatert rom. Gulvet under teppet skal være slett, rent og støvfritt. Rull ut teppet og skjær teppet for å tilpasse formen. Fest med dobbeltsidig teppetape langs terskler, på enkelte steder langs kantene og noen på midten.

Teppets bredde er 4 meter, som er en standardbredde som de fleste teppeprodusenter leverer. I rom hvor 4 meters bredde ikke er tilstrekkelig kan teppet skjøtes. Skjøten blir nærmest usynlig, men med litt planlegging kan skjøten legges i en del av rommet hvor den synes mindre.

Vedlikehold

Støvsug teppet minst en gang i uken, helst med støvsuger som har børstemunnstykke. Ta bort flekker så fort som mulig for at de ikke skal feste seg for godt. Vask teppet en gang i året. Det finnes tepperensere å leie i teppeforretninger.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer MAX008GR10
Varemerke Fibertrone