Anneks

Skal du skal bygge et anneks med bad, badstu eller kanskje lage din egen hobbybod, arbeidsplass eller trivelig overnattingsrom til gjester? Kom innom Byggmax, her hjelper vi deg raskt, enkelt og til en god pris.

Våre annekser leveres som byggesett

Til forskjell fra vanlige hus, må du ikke ha byggetillatelse for å sette opp et anneks. Du monterer det selv, på det stedet i hagen som passer deg. Annekset kan brukes til mye forskjellig, som hjemmekontor, hobbyhjørne, lagerplass eller overnatting for gjester. Og hvorfor ikke leie ut annekset til noen som ønsker noen gode feriedager i området? Du kan til og med flytte og ta med deg annekset ved å bygge det på hjul for transport. Små, flyttbare hjem blir mer og mer populære og her kan du virkelig bruke kreativiteten din. Uansett hva du vil bruke det til, tenk over hvordan du vil innrede og utnytte plassen best mulig etter hvilke behov du har. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med redskaper, montering og gode råd. Bygget kan etterisoleres og innredes som et vanlig rom.

Annekset kommer som byggesett, er ubehandlet og må grunnes og males før bruk. Du monterer selv etter vedlagte monteringsanvisninger og tips fra våre nettsider. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger hjelp.*

Anneks hytte

Du kan også sette opp annekset som en frittstående hytte. I skogen eller ved sjøen, når du trenger mer plass enn hytta kan gi, og dere får mange gjester på besøk. Eller som oppbevaring av hageredskapene og tilbehøret til utemøblene dine? Valget er ditt. Det er hyggelig å kunne invitere gjester og vite at du har et trivelig rom stående som er ferdig til overnatting. Hvorfor ikke bygge en egen lekestue til barna eller barnebarna. Unger elsker egne minihus der de kan boltre seg og innrede selv. Ja, kanskje også få være med på å spikre og male. Det kan være et hyggelig fellesprosjekt der barna får lære mer om å bygge.

1 produkt

  1. Anneks Nils 15,1kvm
    Flere ulike varianter
    -10% Tom 11/07
    Anneks Nils 15,1kvm
    Org. pris 67390   kr Du sparer 6739   kr Ekstrapris 60651   kr /stk

1 produkt