Tilbehør drivhus

Drivhustilbehør er det som gjør det gøy i drivhuset. Det er tilbehøret som hjelper deg å lykkes med det du ønsker å dyrke frem. Hos Byggmax finner du alt du trenger av tilbehør til ditt drivhus, uansett hva du ønsker å dyrke.

Drivhustilbehør du bare må ha

Det er mye å velge blant, men det aller viktigste for en drivhuseier er å få seg automatiske lukeåpnere. Med minimum to automatiske lukeåpnere i taket ditt vil drivhuset selv kunne regulere temperaturen. Hvis du ikke har automatiske lukeåpnere må du løpe frem og tilbake morgen og kveld, når sola skinner eller når den forsvinner helt, alt for å sørge for en jevnest mulig temperatur i drivhuset.

Drivhustilbehør du BØR ha

Drivhustilbehør du bør vurdere å skaffe deg er en drivhusovn, drivhusbord, drivhushyller og et plantesett. Drivhusovnen hjelper deg å holde temperaturen oppe på natten om våren og høsten, slik at temperaturen ikke svinger for mye i drivhuset. Bord og hyller trenger du for å sette alle plantene dine på, og et plantesett gir deg et sted å arbeide så du ikke søler jord og mold overalt.

Drivhustilbehør du ellers kan ha

Avhengig av hva du skal dyrke kan du kjøpe potter, vanningssett, drivhuslys og tomatspiraler. Dette er ikke noe du må ha, men kan ha stor glede av avhengig av hva du vil dyrke.

filter-white Filter

19 Resultater

Sorter etter
Canopia
982  NOK
Canopia
932  NOK
Canopia
995  NOK
Juliana
899  NOK
Canopia
1 106  NOK
Gop
669  NOK
Canopia
1 553  NOK
Canopia
932  NOK
Juliana
6 399  NOK
Gop
829  NOK
Canopia
485  NOK
Juliana
5 499  NOK
Gop
259  NOK
Canopia
1 186  NOK
Juliana
4 799  NOK
Gop
829  NOK
Canopia
982  NOK
Canopia
858  NOK