Batteribelte med Adapter 36 V AL-KO

Batteri
ART.NR: 687276893
De håndholdte maskinene i AL-KOs Energy Flex-batteriserie er nå enda mer praktiske å jobbe med, ettersom batteriet nå kan plasseres i beltet og ikke lenger i maskinen. Dette gir en vektreduksjon på opptil 30 %, avhengig av maskin.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Batteribelte med Adapter 36 V AL-KO

De håndholdte maskinene i AL-KOs Energy Flex-batteriserie er nå enda mer praktiske å jobbe med, ettersom batteriet nå kan plasseres i beltet og ikke lenger i maskinen. Dette gir en vektreduksjon på opptil 30 %, avhengig av maskin. Avlast armene dine, slik at du kan arbeide i lengre perioder. Passer til: Løvsuger / løvblåser - LBV 4090, trimmer - GT 4030, hekksaks - HT 4055, motorsag - CS 4030, multiverktøy - MT 40.

Tekniske data
F. AL-KO 36 V-serien

Kraftig batteri power for hele hagen
Våre muskelbunter for den perfekt velstelte hagen Det store utvalget i batterifamilien AL-KO 36 V er det beste utgangspunktet for ambisiøse hobbygartnere som ser etter et bredt utvalg av maskiner med et kraftig batterisystem. Med fem gressklippere, en trimmer, en vertikalskjærer, en snøfreser, mange håndholdte maskiner og et multiverktøy med 4 forskjellige kroppsdeler, har batterifamilien AL-KO 36 V alt for hagen din. Din fordel: AAlle AL-KO 36 V maskiner drives av det samme batteri.

Hjertet i AL-KO 36 V-familien er det kraftige 36 V litium-ion-batteriet. Med en effekt på 144 Wh sørger det "lille" AL-KO 36 V-batteriet for trådløs og uanstrengt hagearbeid og en driftstid på opptil 120 minutter. Med det "store" batteriet med en effekt på 180 Wh kan du til og med jobbe opptil 140 minutter!

AL-KO tilbehør - originale deler - mange muligheter. Vi har et stort utvalg av tilbehør for alle verktøy til plenklipping, tilleggsutstyr for hagetraktorer, trådspoler ulike oljer og vårt motorservicesett. Med tilbehør og reservedeler fra AL-KO får du høy kvalitet og perfekte produkter som du kan bruke til å utvide dine AL-KO produkter med. Vi tilbyr for eksempel ekstra kniver for din gressklipper eller slåmaskin og passende reservedelspoler for plentrimmerne. Arbeidet med hagetraktoren din vil bli mer behagelig med forskjellig tilleggsutstyr, ramper, feiebørster, snøploger eller snøkjettinger. Hvis du trenger hjelp i letingen etter reservedeler til din gressklipper, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Spesifikasjoner
  • Varemerke: AL-KO
  • Dimensjonslengde boks cm: 20
  • Kjøretype: Batteri
  • Batteriserie: AL-KO 36 V
  • Kompatible batterier: 113280|113524


Vis mer
Varemerke AL-KO