Boreskrutrekkere 24V 35Nm uten batteri og lader Greenworks

ART.NR: 687206611
Bormaskin 35Nm batteri 24V fra Greenworks. Børsteløs motor.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Boreskrutrekkere 24V 35Nm uten batteri og lader Greenworks

Bormaskin 35Nm batteri 24V fra Greenworks. Børsteløs motor. Dreiemoment 35 Nm. 2 gir og trinnløs gass. 18+1 momentkontroll. Komfortabelt grep. Reverseringsfunksjon. Variabel hastighet 0-380/0-1450 o/min. Boredybde i tre opp til 35 mm. Boredybde stål opp til 13 mm. LED-belysning. Vekt 1,3 kg (uten batteri).

Elektroverktøy: Alt til gjør-det-selv-arbeiderens verktøykasse
Greenworks' utvalg av høykvalitets elektroverktøy er perfekt for deg som ofte pusser opp hjemme eller tar fatt på spennende gjør-det-selv-prosjekter. Det er en økende trend å fikse og mekke hjemme - for er det ikke en herlig følelse å kunne takke seg selv for et vellykket byggeprosjekt? Kanskje er det på tide å bygge den trehytta som barna har snakket om i årevis? Eller bygge et praktisk garderobeskap til det vanskelige hjørnet med ujevnt skråtak på soverommet? Uansett hvilket prosjekt du skal i gang med, kan vi garantere at våre elektroverktøy vil gjøre arbeidet både morsommere og enklere. Men verktøyene egner seg like godt for deg som bare trenger et sett med grunnleggende verktøy til det daglige, enkle vedlikeholdet i hjemmet.

Saging, boring, skruing og sliping effektivt og problemfritt
Det er én spesifikk detalj som gjør at elektroverktøyene våre skiller seg ut, og det er at spenningen er på hele 24 volt. De fleste av Greenworks' konkurrenter tilbyr en spenning på 18 V - så vi skaper muligheten for en helt annen type kraft i våre verktøy. I tillegg til den kraftige ytelsen kan du også regne med lav vekt og økt bevegelsesfrihet takket være den batteridrevne konstruksjonen. Nå trenger du ikke lenger å tilpasse arbeidsplassen etter hvor nærmeste stikkontakt er, og du trenger heller ikke å begrense bevegelsene dine på grunn av en klumpete ledning. Det betyr at du kan ha arbeidsplassen din hvor du vil! Sag opp planker til trehytta i hagen, eller bygg et utebord til ungene i den solfylte hagen om sommeren. Det er livskvalitet!

Spar penger og arbeid lenger med batteridrift
Våre avanserte 24 V litium-ion-batterier har høy ytelse til tross for sin kompakte størrelse. Batterisystemet gjør det også mulig å bruke samme batteri til flere verktøy i samme serie. Det betyr at hvis du allerede har et batteridrevet verktøy fra Greenworks 24V-serien, kan du spare mye penger ved å slippe å kjøpe et nytt batteri til det nye verktøyet. Du kan ganske enkelt ta ut batteriet fra det ene verktøyet og sette det inn i det nye. Siden motorene på alle verktøyene er børsteløse, får du også lengre driftstid og levetid enn med børstede varianter. I tillegg er flere av verktøyene våre utstyrt med praktiske LED-lys som lyser opp arbeidsområdet ditt.

Tekniske detaljer
  • Variabel hastighet: 0-3000 O/MIN
  • Justering av bassvinkel: Maks. 45 grader
  • Driftstid 2Ah: <40 minutter
  • Driftstid 4Ah: <80 minutter
  • Maks. tykkelse på metall: 8 mm
  • Maks. tykkelse på treverket: 100 mm
  • Motortype: Børsteløs
  • Spenning: 24V
  • Systemspenning: 24V
  • Vekt: 1 054 kg


Vis mer
Varemerke Greenworks