Dekorstein Arena Cream Beige

Gipsbasert, 1,0 m2/pr pakke, lettmontert uten fuging   
Artikkelnummer: 6753102
Vekt: 19
Dekorstein Arena Cream fra Stegu av syntetisk gips gir deg raskt en elegant, innendørs «steinvegg». Dekorsteinen gir en varm beige sandsteinvegg.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-6 uker
459 00 kr /stk
stk
Dekorstein Arena Cream Beige
Dekorstein Arena Cream fra Stegu av syntetisk gips gir deg raskt en elegant, innendørs «steinvegg». Dekorsteinen gir en varm beige sandsteinvegg.
Dekorsteinen skaper et rustikt og koselig hjemmemiljø. Montering og bearbeiding er enkelt med håndverktøy som håndsag eller baufil. Dekorstein legges, akkurat som flis, best på et dødt underlag som betong, lettbetong, tegl, murblokk, lettklinkerblokk eller gipsplate. Dekorsteinen limes på underlaget med ferdigblandet fiks. Sugende underlag forbehandles med primer. Vi anbefaler ferdigblandet fiks som også muliggjør montering av dekorstein på treplater, slik som OSB-plater.

Montering

Underlaget skal være rent og tørt. Fest en rett list på veggen på høyde med den andre raden nedenfra. Bruk et vater for å se om listen sitter vannrett.
Legg dekorstein langs listen. Påfør fiks på underlaget. Dra med en fixkam for å få passende mengde fiks. Trykk platen på plass. Fjern deretter overflødig fiks. Fortsett med neste rad dekorstein. Fjern listen og legg til slutt den nederste raden med stein. La veggen tørke i to døgn. Dekorstein skal ikke fuges.

Husk

Åpne flere pakker og plukk fra de ulike pakkene etterhvert for å få fargene jevnt blandet. Husk at fiks tar litt plass. Dekorsteinen er 27 mm tykk, men regn med at den ferdige platen med fiks blir 30-32 mm tykk.

Fakta

Høyde: 110
Bredde: 300/520 mm
Tykkelse: 10/28 mm
Utførelse: gipsbasert
Fuge: monteres uten fuge
Antall pr. pakke: 27 stk.
Volum pr. pakke: 1 kvm
Vekt: 19 kg/pk
Raske fakta
Varemerke Stegu