Dekorstein Boston

Lettbetong, 0,52 m2/paket, monteras med fix, fog krävs ej
Artikkelnummer: 6753149
Vekt: 14.4
Dekorstein Boston White fra Stegu av lettbetong gir deg raskt en elegant, innendørs eller utendørs «steinvegg». Dekorsteinen bygger en ensfarget hvit teglvegg.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-6 uker
Klikk & hent
559   kr /m2
stk
Dekorstein Boston
Dekorstein Boston White fra Stegu av lettbetong gir deg raskt en elegant, innendørs eller utendørs «steinvegg». Dekorsteinen bygger en ensfarget hvit teglvegg.
Dekorsteinen skaper en diskrét ensfarget teglvegg. Montering og bearbeiding er enkelt med håndverktøy som håndsag eller baufil. Dekorstein legges, akkurat som flis, best på et dødt underlag som betong, lettbetong, tegl, murblokk, lettklinkerblokk eller gipsplate. Dekorsteinen limes på underlaget med ferdigblandet fiks. Sugende underlag forbehandles med primer. Vi anbefaler ferdigblandet fiks som også muliggjør montering av dekorstein på treplater, slik som OSB-plater.

Montering

Underlaget skal være rent og tørt. Fest en rett list på veggen på høyde med den andre raden nedenfra. Bruk et vater for å se om listen sitter vannrett.
Legg dekorstein langs listen. Påfør fiks på underlaget. Dra med en fixkam for å få passende mengde fiks. Trykk platen på plass. Fjern deretter overflødig fiks. Fortsett med neste rad dekorstein. Fjern listen og legg til slutt den nederste raden med stein. La veggen tørke i to døgn. Dekorstein skal ikke fuges.

Husk

Åpne flere pakker og plukk fra de ulike pakkene etterhvert for å få fargene jevnt blandet. Husk at fiks tar litt plass. Dekorsteinen er 8-21 mm tykk, men regn med at den ferdige platen med fiks blir 23-26 mm tykk.

Fakta

Høyde: 74 mm
Bredde: 223 mm
Tykkelse: 8-21 mm
Utførelse: lettbetong
Fuge: monteres uten fuge
Antall pr. pakke: 32 stk.
Volum pr. pakke: 0,52 kvm
Vekt: 14,4 kg/pk
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer ST-PL-BON-002-1
Varemerke Stegu
DIY Category Houses & Holiday houses