Fasadeflis Istria

ART.NR: 061201
Fasadeflis av syntetisk gips gir deg raskt en elegant og pen ”steinvegg” innendørs.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Fasadeflis Istria

Fasadeflis av syntetisk gips gir deg enkelt en elegant og pen ”steinvegg” innendørs. Platene gir en rustikk og hyggelig stemning. Montering og bearbeiding er lett å få til ved hjelp av enkle verktøy som tresag eller baufil. Fasadeflis settes, akkurat som fliser, best på et jevnt underlag som betong, lettbetong, tegl, murblokk, klinkerblokk eller gipsplate. Flisene limes på underlaget med ferdigblandet Fix. Vi anbefaler 06306 Ferdigblandet Fix som også gjør det mulig å montere fasadeflis på trebaserte plater som OSB-plater.

Mål: bredde 400 mm, høyde 100 mm
Tykkelse: 10 mm
Mengde pr pakke: 0,5 m2

Montering

Underlaget skal være rent og tørt. Fest en rett list på veggen i høyde med den andre raden nedenfra. Mål med vater slik at listen er vannrett. Sett fasadeflis langs listen. Påfør fix på underlaget. Dra over med en spatel for å få passe mengde fix. Press platen på plass. Fjern overflødig fix. Fortsett med neste rad med fasadeflis. Ta bort listen og sett til slutt den nederste raden med stener. La veggen tørke i to døgn. Flisene behøver ikke fuges, den er ferdig slik den er.

Husk!

Du bør åpne flere pakker og plukk ut ulike plater for å få fargene jevnt fordelt. Husk på at fix tar liten plass. Fasadeflisene er 10 mm tykk, men beregne at den ferdige platen med fix bygger ca 12-15 mm.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 061201