Strømbrytere

Strømbrytere fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Gi boligen de viktige detaljene som gir interiøret en helhet. Hos oss finner du dimmer, doble strømbrytere og enkle strømbrytere samt annet tilbehør du trenger. Alt produsert i beste kvalitet.

Detaljer skaper helhet

Strømbryter er kanskje ikke det første en tenker på om man skal fikse litt i boligen. Det bør du, og ikke bare av praktiske hensyn. De små detaljene ligger i brytere og hvordan du bruker lysene inne, for et stilfullt design. Det er enkelt å feste de forskjellige bryterne vi tilbyr på egen hånd. Før du begynner skal du huske på å stenge av strømmen for å unngå støt. Krever installasjonen verktøy bør dette være strømisolerende, for eksempel håndtak i gummi. Større el-arbeid, som inkluderer faste installasjoner, må du ha en fagmann til og det skal godkjennes. Har du spørsmål angående våre strømbrytere er det bare å ta kontakt.

Triveligere bolig med god lyssetting

Det er liten tvil om at en god lyssetting gir en mer praktisk og triveligere bolig. Strømbrytere fra oss, for eksempel dimmere, hjelper deg med å endre lysstyrken etter behov. Vi kan også tilby deg bevegelsesensorer til steder hvor du ikke trenger lys hele tiden. Tar du en titt på utvalget vårt vil du også finne brytere i forskjellige farger. Vi har utvalget for enhver smak og ethvert design. Produktene våre er selvsagt produsert utfra gjeldende krav til elektriske installasjoner samt at de er produsert i egnede materialer. Dette gjelder også for våre husholdningsapparater og annet el-utstyr. Gjør interiøret komplett med stilige brytere fra oss.

Byggmax har et stort utvalg av billige strømbrytere

Strømbrytere i mange farger og utførelser finner du hos oss. Vi gir deg gunstige priser og du kan selv montere dem.

 1. Dimmer 20-400 W
  Innfelt 1-pol
  Dimmer 20-400 W
  Pris fra
  189   kr /stk
 2. Dimmer
  ELKO RS, innfelt, 315w, tran
  Dimmer
  Pris fra
  449   kr /stk
 3. Dimmer 50-300W
  Innfelt 1P/Trapp
  Dimmer 50-300W
  Pris fra
  129   kr /stk
 4. Strømbryter
  ELKO RS, på vegg, kron
  Strømbryter
  Pris fra
  109   kr /stk
 5. Strømbryter
  ELKO RS, Innfelt, 2-pol
  Strømbryter
  Pris fra
  109   kr /stk
 6. Strømbryter
  På vegg, 1P/Trapp
  Strømbryter
  Pris fra
  39 95 kr /stk
 7. Strømbryter
  På vegg, kron
  Strømbryter
  Pris fra
  49 95 kr /stk