ENTRÉTAK BLOCK BS TIMBER GOP

Finnes i flere størrelser
ART.NR: 6116144
Skap en effektfull og værbeskyttet entré i moderne design med et entrétak fra gop. Entrétakets kubistiske design og klare linjer passer til mange ulike fasader.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

ENTRÉTAK BLOCK BS TIMBER GOP

Skap en effektfull og værbeskyttet entré i moderne design med et entrétak fra gop. Entrétakets kubistiske design og klare linjer passer til mange ulike fasader. Taket har en ramme av pulverlakkert aluminium i antrasitt med integrerte bjelker av lerketre i et symmetrisk rutenett. Med en akrylplate på toppen for værbeskyttelse, blir kombinasjonen både stabil og stilsikker.

Entrétaket tåler skandinavisk vær og beholder sitt utseende år etter år. Med den skjulte regnrennen ledes vannet enkelt og effektivt bort. Aluminium kombinerer høy stabilitet med lav vekt, noe som betyr enkel håndtering, festing og ukomplisert montering. Monteringssettet for massiv mur følger med!

Kompletter gjerne entrétaket med en vindskjerm. Vindskjermen kompletterer entrétaket med en effektfull design som samtidig beskytter ytterligere mot regn og vind. Block Timber vindskjerm har en antrasittfarget aluminiumsramme med integrerte bjelker i lerketre. Med en topplate av herdet glass er du beskyttet mot vær og vind. Vindskjermen passer til mange ulike fasader og kan monteres mot begge sider av entrétaket.

Egenskaper

• Moderne og effektfull design
• Høy holdbarhet og stabilitet
• Designet for nordiske forhold
• Vindskjerm kan kjøpes til og monteres mot begge sider av taket
• Høy belastningskapasitet – tåler opptil 150 kg/m² snøbelastning (100 kg/m² uten montert vindskjerm)
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer XT00731601
Varemerke Gop