GULVPRØVE TREGULV HYBRID KALAMBO OAK BARLINEK

200x190 mm
ART.NR: 654227
Bestill en gulvprøve før du kjøper nytt gulv, så kan du sammenligne ulike gulv i ro og mak. OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

GULVPRØVE TREGULV HYBRID KALAMBO OAK BARLINEK

Tregulv Hybrid Kalambo Oak er den nye generasjonens hybridgulv fra gulvprodusenten Barlinek. Hybridbegrepet bygger på gulvets komposisjon og unike utforming. Kjernen i gulvet er et mineralkompositt som i SPC-gulv, mens overflaten er finer belagt med en ultraresistens mattlakk. Sammensetningen gjør at gulvet er både vanntett, svært slitesterkt og resistent mot smuss og belegg.

Kalambo Oak har en gråaktig fargetone som gir en lys nyanse ved legging, og som åpner for utallige designmuligheter. Gulvets farge og dekor passer perfekt inn i et moderne kjøkken eller i en elegant stue. De mikrofasede plankene er børstet, noe som forsterker inntrykket av at gulvet er en naturlig del av rommet. Kalambo Oak kan legges flytende, uten terskler eller lister. Gulvet har et klikksystem som gjør leggingen enkel og effektiv.

Garanti

Kalamo Oak har 30 års garanti ved legging i hjemmemiljøer, under forutsetning av at leggingen er utført på korrekt måte, etter gjeldende instruksjoner. For legging i offentlige miljøer gjelder 5 års garanti.

Det frarådes å legge gulvvarme under gulvet.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer WBB-DBE1-LI5-P7R-X07190-N
Varemerke Barlinek