GULVPROV GLAMOUR GRANIT

Granit, 5x8 cm
ART.NR: 654825
Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye vegg til vegg-teppe, slik at du kan sammenligne gulv i ro og mak.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

GULVPROV GLAMOUR GRANIT

Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye vegg til vegg-teppe, slik at du kan sammenligne gulv i ro og mak. OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver. Gulvprøven leveres i postkassen. Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye vegg til vegg-teppe, slik at du kan sammenligne gulv i ro og mak.

Glamour er et vegg til vegg-teppe for deg som lengter etter en varm, luksuriøs og koselig følelse. Med 12 mm lugghøyde er det deilig å sette føttene på. Luggen er tett og høy med fin glans som fanger lyset i rommet. Med Glamour på gulvet blir lyden i hjemmet dempet, og du skaper en avslappet atmosfære.

Fargene i kolleksjonen er nøye utvalg i myke, varme og moderne toner. Materialet i luggen er 100 % polypropylen. Polypropylen er en syntetisk fiber med lav absorpsjonsevne. Derfor setter ikke flekker seg like lett i luggen. Hvis du likevel får en flekk på teppet, er det enkelt å vaske den bort. Teppet kan legges på gulvvarme, og siden det «puster», kan det også legges i kjelleren.

Lugghøyde: 12 mm
Total høyde: 14 mm

Teppene kan legges i kjellerrom med betonggulv, siden de er laget av 100 % syntetisk materiale som ikke kan mugne. Men de må ikke være våte over tid, siden egenskapene blir svekket. De må heller ikke brukes som gulv hvis rommet først og fremst brukes til oppbevaring.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer PROVGLGR
Varemerke Fibertrone