Elgriller

En elektrisk grill gir mulighet for grillfest, selv for deg som bor i en leilighet! Nyt hamburgere eller vegetarmat sammen med familien med en elektrisk grill fra Byggmax.

Hvorfor grille med en elektrisk grill?

En elektrisk grill er et praktisk alternativ til vanlige griller, fordi grilloverflaten blir varm på bare noen få minutter. Den elektriske grillen er et flott alternativ hvis du ikke har hage, og den passer perfekt til balkongen eller andre steder der man ikke kan bruke kull- og gassgriller. Ved å kjøpe en elektrisk grill unngår du også os og røyk som ellers kan spre seg til hjemmet og naboene. Hvis du er usikker på hvilken type grill du skal velge, kan du lese mer om hvordan du velger den beste grillen.

Hvilken elektrisk grill bør du kjøpe?

Elektriske griller finnes både med stativ og som bordgriller, så det er lett å finne en modell som passer til nettopp din uteplass. Den elektriske grillen er liten, tar minimalt med plass og kan brukes stort sett hvor som helst – alt du trenger er tilgang til elektrisitet. Noe som er viktig å tenke over når du kjøper en elektrisk grill, er hvor stor grilloverflate du trenger. Ønsker du å kunne lage mat til mange samtidig? Mange elektriske griller har også spesielle funksjoner og praktisk tilbehør som vindbeskyttelse, slik at varmen ikke forsvinner. En flott funksjon er avtagbare deler, slik at du enkelt kan rengjøre grillen.

1 Result

Sorter etter
Muurikka
4 480 65  kr