Høytrykksvasker

Hos Byggmax finner du høytrykksspylere fra kjente merker som Kärcher og Nilfisk.

Hva er praktisk med å bruke en høytrykksspyler?

Med en effektiv høytrykksspyler sparer du både tid og penger når du gjør terrassen, steinhellene, utemøblene og andre ting skinnende rene igjen! Velg høytrykkskapasiteten som passer best for dine behov, i vårt store sortiment.

Hvilken høytrykksspyler bør du kjøpe?

Det viktigste når du skal velge høytrykksspyler, er at du tenker gjennom behovene dine. Høytrykksspylere har forskjellig kapasitet, og avhengig av hva du skal bruke høytrykksspyleren til, og hvor mye du skal bruke den, kan du ta utgangspunkt i det. Noen ting du bør tenke gjennom, inkluderer slangelengde, vanntemperatur, vanntrykk, vannforbruk, effekt, vekt hvis du må flytte den, samt hvilket tilbehør du trenger. Hvis du skal vaske ting med ømtålige overflater, bør du heller kjøpe en lavtrykksspyler. Kärcher og Nilfisk har flere populære modeller av høytrykksspylere, som du finner hos Byggmax.

Hvordan bruker man en høytrykksspyler?

Det er enkelt å bruke en høytrykksspyler. Koble høytrykksspyleren til vann, koble støpselet til stikkontakten og still inn hvilket trykk du ønsker, så er det bare å begynne å rengjøre. Det er en fornøyelse å bruke en høytrykksspyler.

Kjøp rimelige høytrykksspylere hos Byggmax

Kjøp høytrykksspyler og andre hagemaskiner på Byggmax.no. Hos oss kjøper du enkelt og rimelig både på nett og i en butikk nær deg. Enten du trenger en liten høytrykksspyler eller en større modell med høyere kapasitet, finner du det hos Byggmax.

Vis mer
Filter

7 Resultater

Sorter etter
Kärcher
Trykk (maks) 130 bar, Effekt 1,8kW, vannmengde (maks) 420 l/h
1 500  kr
Kärcher
Trykk (maks) 110 bar, Effekt 1,4 kW, Vannmengde (maks) 360 l/h, Slangelengde 4 meter
900  kr
Kärcher
T-Racer T5
Fra 799  kr
Kärcher
Power Control
1 295  kr
Kärcher
Power Control Flex
3 295  kr
Einhell
Svart, Rød, 1500, kW
1 399  kr
Einhell
Svart, Rød
399  kr