Propan

Hos Byggmax får du propan raskt, enkelt og til en hyggelig pris. Enten du trenger en gassflaske til bobilen, grillen eller terrassevarmeren, vi har utvalget. Gassflaskene kommer i flere størrelser og du kan også fylle på gass i automaten utenfor en av våre butikker.

Varmende for kropp og sjel

Glem ikke gass til grillen! Når du skal grille sammen med naboene, familien eller vennene dine er det en fordel at du har husket å fylle på propan til grillen, slik at alle får spise seg mette på nygrillet mat. Heldigvis, kan du kjøpe gass til grill enkelt hos Byggmax. Hos Byggmax kan du også kjøpe gassflasker i forskjellige størrelser og til ulike bruksområder. Det kan være lurt å ha en ekstra gassflaske stående slik at dere slipper å hutre på en sommerkveld som blir kjøligere enn du trodde. Du vil helst også unngå å slippe opp for propan når du helst vil varme opp de ekstra kotelettene til nattmat.

Du kan slappe av og tenke på andre ting når du vet at propanapparatet er på plass og utstyret er koordinert. På campingturen eller i langhelgen hjemme. Hos oss kan du også kjøpe terrassevarmere som er drevet av propan slik at du og vennene dine kan bruke uteområdet året rundt. Hva er vel triveligere enn å sitte ute i den friske sensommerluften med pledd og ekstra lun hygge fra en terrassevarmer? Du kan til og med invitere til en liten samling i den trivelige førjulstiden, med varm gløgg og deilige pepperkaker. Slik kan du forlenge utetiden i den trivelige og friske hagen din.

Påfyll av propanflaske i butikk

Du kan ta med de tomme propanflaskene til oss og fylle på med ny propan. Om du ønsker å kassere gassflasker kan du levere dem hos oss, så sørger vi for at de resirkuleres på en miljøvennlig måte. Det finnes utallige bruksområder for propan, bare spør oss så hjelper vi deg!

Vis mer
Filter

6 Resultater

Sorter etter