Hekksaks Batteri 18 V HT 2000 inkl. Batteri (2,5 Ah) og Lader AL-KO

1.7 kg
ART.NR: 687276877
Den batteridrevne hekksaksen AL-KO HT 2000 med diamantslipt kniv gjør det enkelt å trimme hekken - helt uavhengig av strøm og bensin. Velbalansert og stillegående.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Hekksaks Batteri 18 V HT 2000 inkl. Batteri (2,5 Ah) og Lader AL-KO

Den batteridrevne hekksaksen AL-KO HT 2000 med diamantslipt kniv gjør det enkelt å trimme hekken - helt uavhengig av strøm og bensin. Velbalansert og stillegående. Med en vekt på bare 2 kg kan du jobbe lenge uten å bli sliten i armene. Denne maskinen er en del av Easy Flex-batteriserien, med samme 20 V og 2,5 eller 5 Ah batteri, slik at du kan velge å bruke det samme batteriet til en rekke andre hagemaskiner til ulike formål. Denne modellen leveres komplett med batteri og lader.

Tekniske data
Batteri: Litium-ion 18 V - 2,5 Ah, Ladetid: Opptil 50 min, Skjærelengde: 450 mm, Knivtype: Diamantslipt, Maks grentykkelse: 14 mm, Vekt: uten batteri: 1,7 kg, med batteri: 2 kg.

Fjærlett batterikraft for mer enn et dusin maskiner
God fornøyelse i hagen uten utslipp og ledninger! Easy Flex familien er i vekst og tilbyr allerede over et dusin enheter som kan betjenes med ett og samme batteri: Gressklippere, hekksakser, gresstrimmerer, stangsager, stanghekksakser, løvblåsere, fliserenser og mye mer. Batterimaskiner med en ting til felles: Med det lette AL-KO 18 V batteriet, er hagearbeid enkelt. Lett, stille og miljøvennlig: Med den trådløse AL-KO 18V Easy Flex batterifamilien, kan du utføre all vanlig hagearbeid uanstrengt og uten ledninger - og med en stor driftsradius. Høydepunkt: Batteriet kan byttes ut på kort tid, og du kan fortsette å jobbe med en annen enhet.

Alle AL-KO-batterier er Li-Ion-batterier med lang levetid og ingen minneeffekt. AL-KO 18 V Li-Ion batteri er tilgjengelig som et lite 2,5 Ah batteri med en vekt på kun 350 g eller som et stort 5 Ah batteri med en vekt på 650 g. I tillegg til den lave vekten imponerer batteriet med en kort ladetid på kun 50 minutter. Hvis batteriet er fulladet, kan du jobbe opptil 480 minutter avhengig av bruksområde og valg av maskin.

Med hekksakser fra AL-KO blir arbeidet med dine hekker mye lettere. De tilbyr elegant og funksjonell ergonomi, sparer deg for energi og nervøsitet når du arbeider med hekksaks. Den integrerte vateren hjelper deg å klippe hekken rett og jevn. I tillegg til sikkerhetskabelen gir den elektriske hekksaksen deg maksimal sikkerhet på arbeidsplassen. Enten en bensindrevet profesjonell maskin som "solo® by AL-KO" eller med elektrisk motor: En hekksaks fra oss er en pålitelig hagemaskin. Diamantslipt kniv sikrer muligheten for svært høy skjærestyrke, og med den integrerte vateren har maskinen svært gode skjæreresultater. Siden arbeid på hekken ofte foregår over hodet, har vi optimalt designet håndtakene på AL-KO hekksakser: De er justerbare og tillater interaksjon med avansert ergonomi av maskinen som gir lettere arbeid enn med en vanlig hekksaks.

Perfekt snitt og beskyttelse
Den konstant skarpe, diamantslipte kniven garanterer et rent snitt. Anslagsbeskyttelsen beskytter kniven ved klipping langs bakken og veggen, sliren kan samtidig brukes som veggfeste.

Helt i vater
Det integrerte vateret sørger for en jevn og vannrett klipp av hekken. Ujevnheter i klippingen kan dermed unngås.

Slank i form og funksjon
Enten det er klipping eller eller beskjæring - de diamantslipte og skarpe kniver på EnergyFlex hekksaks garanterer alltid et rent klipp. De ergonomiske betjeningselementene og den balanserte vektfordelingen tillater også uanstrengt arbeid i alle posisjoner, selv på høye hekker. Praktisk: beskyttende deksel fungerer også som veggbeslag.

Beste kvalitet
Høykvalitets plastskjold er ekstremt stabilt og robust og sørger for lang levetid for hekksaksen. Med optimal vektfordeling ligger hekksaksene alltid optimalt i hånden.

Komfort og sikkerhet ved arbeid med hekksaks
Avhengig av hvilken modell har vi forskjellige unike sikkerhetsfunksjoner som er laget for deg: Med vår unike AL-KO Safety-kabel har vi sørget for at du ikke klipper ledningen i to. Du er sikret mot utilsiktet start av hekksaksen fordi AL-KO-hekksakser har vår spesielle sikkerhetsmekanisme. Håndtakene på noen av AL-KO hekksakser kan justeres og tillate enklere arbeid enn med en tradisjonell hekksaks i kombinasjon med avansert ergonomi på maskinen. Utstyret avhenger av modell.

Andre gode argumenter for AL-KO hekksakser:
 • Diamantslipte kniver
 • Integrert vater
 • Kuttbeskyttelse
 • Girhus i aluminium
 • Merk: Fordelene avhenger av hver enkelt modell


Hekksakser fra AL-KO - en klasse for seg selv
Våre hekksakser overbeviser gjennom sine høyverdige kvalitetsmaterialer. De diamantslipte knivene (avhengig av modell) gir en perfekt trimmet hekk. Sikkerhetskabel og vater avrunder den totale pakken. Takket være en unik motor (bensindreven eller elektrisk) er det ingen grenser for bruksområdet. Sørg for hagearbeid på høyeste nivå med en hekksaks fra AL-KO. I vårt brede sortiment finner du et stort utvalg av forskjellige modeller – de helt riktige maskiner som oppfyller alle krav!

Spesifikasjoner
 • Varemerke: AL-KO
 • Nettovekt (kg): 1.7 kg
 • Dimensjonslengde boks cm: 115 cm
 • Kjøretype: Batteri
 • Bruttovekt (kg): 2.1 kg
 • Omdr./min.: 2200
 • Garant. lydeffekt LwA [db(A)]: 87
 • Klippeprinsipp: Motskjærende sikkerhetskniver
 • Klippelengde (mm): 450 mm
 • Kategori: Easy
 • Mål lengde cm uten boks: 46 cm
 • Mål bredde cm uten boks: 6.2 cm
 • Justerbart håndtak: Nei
 • Batteriserie: AL-KO 18 V
 • Antall batteriporter: 1 ST
 • Kompatible batterier: 113559|113698


Vis mer
Varemerke AL-KO