Hekksaks Elektrisk Safety Cut HT 550 AL-KO

3.6 kg
ART.NR: 687276767
550 W elektrisk hekksaks med robust chassis og diamantslipte kniver. Innebygd vater og kabelavlastning for å unngå at støpselet trekkes ut under bruk.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Hekksaks Elektrisk Safety Cut HT 550 AL-KO

550 W elektrisk hekksaks med robust chassis og diamantslipte kniver. Innebygd vater og kabelavlastning for å unngå at støpselet trekkes ut under bruk. Svært lett og smidig hekksaks med god balanse og ergonomi.

Tekniske data
Diamantslipt skaft og integrert vater, elektrisk motor, turtall: 3200 o/min, effekt 550 W, motroterende sikkerhetsblad, skjærelengde: 520 mm, skjæretykkelse: 18 mm, sikkerhetskabel, vekt ca. 3,6 kg.

Med hekksakser fra AL-KO blir arbeidet med dine hekker mye lettere. De tilbyr elegant og funksjonell ergonomi, sparer deg for energi og nervøsitet når du arbeider med hekksaks. Den integrerte vateren hjelper deg å klippe hekken rett og jevn. I tillegg til sikkerhetskabelen gir den elektriske hekksaksen deg maksimal sikkerhet på arbeidsplassen. Enten en bensindrevet profesjonell maskin som "solo® by AL-KO" eller med elektrisk motor: En hekksaks fra oss er en pålitelig hagemaskin. Diamantslipt kniv sikrer muligheten for svært høy skjærestyrke, og med den integrerte vateren har maskinen svært gode skjæreresultater. Siden arbeid på hekken ofte foregår over hodet, har vi optimalt designet håndtakene på AL-KO hekksakser: De er justerbare og tillater interaksjon med avansert ergonomi av maskinen som gir lettere arbeid enn med en vanlig hekksaks.

Perfekt snitt og beskyttelse
Den konstant skarpe, diamantslipte kniven garanterer et rent snitt. Anslagsbeskyttelsen beskytter kniven ved klipping langs bakken og veggen, sliren kan samtidig brukes som veggfeste.

Helt i vater
Det integrerte vateret sørger for en jevn og vannrett klipp av hekken. Ujevnheter i klippingen kan dermed unngås.

Slank i form og funksjon
Enten det er klipping eller eller beskjæring - de diamantslipte og skarpe kniver på EnergyFlex hekksaks garanterer alltid et rent klipp. De ergonomiske betjeningselementene og den balanserte vektfordelingen tillater også uanstrengt arbeid i alle posisjoner, selv på høye hekker. Praktisk: beskyttende deksel fungerer også som veggbeslag.

Beste kvalitet
Høykvalitets plastskjold er ekstremt stabilt og robust og sørger for lang levetid for hekksaksen. Med optimal vektfordeling ligger hekksaksene alltid optimalt i hånden.

Komfort og sikkerhet ved arbeid med hekksaks
Avhengig av hvilken modell har vi forskjellige unike sikkerhetsfunksjoner som er laget for deg: Med vår unike AL-KO Safety-kabel har vi sørget for at du ikke klipper ledningen i to. Du er sikret mot utilsiktet start av hekksaksen fordi AL-KO-hekksakser har vår spesielle sikkerhetsmekanisme. Håndtakene på noen av AL-KO hekksakser kan justeres og tillate enklere arbeid enn med en tradisjonell hekksaks i kombinasjon med avansert ergonomi på maskinen. Utstyret avhenger av modell.

Andre gode argumenter for AL-KO hekksakser:
 • Diamantslipte kniver
 • Integrert vater
 • Kuttbeskyttelse
 • Girhus i aluminium
 • Merk: Fordelene avhenger av hver enkelt modell


Hekksakser fra AL-KO - en klasse for seg selv
Våre hekksakser overbeviser gjennom sine høyverdige kvalitetsmaterialer. De diamantslipte knivene (avhengig av modell) gir en perfekt trimmet hekk. Sikkerhetskabel og vater avrunder den totale pakken. Takket være en unik motor (bensindreven eller elektrisk) er det ingen grenser for bruksområdet. Sørg for hagearbeid på høyeste nivå med en hekksaks fra AL-KO. I vårt brede sortiment finner du et stort utvalg av forskjellige modeller – de helt riktige maskiner som oppfyller alle krav!

Spesifikasjoner
 • Varemerke: AL-KO
 • Nettovekt (kg): 3.6 kg
 • Dimensjonslengde boks cm: 102 cm
 • Kjøretype: Elektrisk
 • Motorytelse (W): 550 W
 • Bruttovekt (kg): 4.65 kg
 • Omdr./min.: 3200
 • Garant. lydeffekt LwA [db(A)]: 98
 • Klippeprinsipp: Motskjærende sikkerhetskniver
 • Klippelengde (mm): 520 mm
 • Kategori: Comfort


Vis mer
Varemerke AL-KO