Hemsestige Bergen Dolle

ART.NR: 687194358
Loftstege i massiv gran med 12 steg och handledare.
Vis mer
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Hemsestige Bergen Dolle

Loftstege i massiv gran med 12 steg och handledare. Stegbredden och den medföljande handledare ger extra komfort och säkerhet. Krokar till montering ingår och glidbeslag finns att köpa separat.

Enkel hemsestige
BERGEN er en hemsestige som passer perfekt inn i den skandinaviske stilen med sitt enkle og klassiske design. Hemsestigen kommer med 12 trinn og rekker til en maksimal etasjehøyde på 277 cm. Stigen kan enkelt skjærest til for å oppnå ønsket høyde. BERGEN er laget av massiv gran og kommer i 3 fargekombinasjoner på vanger og trinn: hvite vanger og hvite trinn, naturvanger og naturtrinn eller hvite vanger og naturtrinn. Der de hvitmalte vangene og trinnene er lakkert med en halvblank lakk (glans 30), fremstår vangene og trinnene i natur i ubehandlet tre. Dette gjør at både vanger og trinn i natur fritt kan etterbehandles etter ønske – de kan for eksempel males, lakkeres eller oljes. Den medfølgende håndlisten kommer i enten hvit eller natur og matcher den valgte fargen på hemsestigen. Alt treverk som brukes til hemsestigen, kommer fra FSC®-sertifisert skogbruk.

Topp komfort og sikkerhet
Med en trinnbredde på 52,6 cm , en stigebredde på 58 cm og medfølgende håndlist er BERGEN spesielt godt egnet for hemser der komfort, sikkerhet og brukervennlighet skal være på topp – for eksempel på barnerommet. Den medfølgende håndlisten, som også bidrar til en ekstra komfortabel oppgang til hemsen, kan plasseres fritt på venstre eller høyre side etter ønske. Kroker for montering er inkludert i pakken. Hvis stigen skal kunne skyves helt inn til veggen, kan du tilkjøpe et smart glidebeslag. Når stigen er montert med glidebeslag, oppnås en etasjehøyde på 300,3 cm. Beslaget er tilgjengelig i hvit, sort og stål. Siden tre er et naturprodukt, tar vi forbehold for at treets naturlige farge kan variere fra trapp til trapp. Derfor kan det hende at fargegjengivelsen på bildene ikke alltid gjenspeiler treets farge en til en.


Utvalget varierer i graden av både plassbesparelse og komfort, men felles for vårt hemsetrapp og hemsstige utvalg er at vår hemsetrapper og hemsstiger er plassbesparende trappeløsninger laget av trematerialer. Udforsk hemstrapp og hemsstige utvalget under og finn en trappe til hems eller stige til hems som passer til ditt hjem og din innredningsstil.

Hemsetrapper
Hemstrapp sortimentet kjennetegnes ved å være plassbesparende på grunn av den lille utladningen i rommet. På grunn av trinndybden til en hemstrapp er en trapp til hems samtidig en mer komfortabel løsning sammenlignet med en stige til hems. Alle våre hemsetrapper fås også med håndlister, og en slik hemstrapp bidrar derfor i den grad til ekstra komfort og sikkerhet for din trapp til hems. Alle våre hemsetrapper er laget av tre – enten bøk eller gran. Ta en titt på OSAKA, BERGEN, KIEL, MADRID, BERGEN og AMSTERDAM hvis du er på utkikk etter en hemstrapp.

Hemsstige
Vårt hemsstige utvalg kjennetegnes av å ha en spesielt liten utladning i rommet, og en hemsstige er dermed den mest plassbesparende løsningen sammenlignet med en hemstrapp. Siden en stige til hems er ekstra plassbesparende, er en hemsstige derfor spesielt anvendelig i rom med lite plass. Hemsstige utvalget er laget av bøketre og finnes i tre forskjellige farger: ubehandlet natur, hvit og sort. Ta en titt på vår 2-delte hemsestige, BEAM-IT-UP® hemsestige, sortmalt hemsestige, natur hemsestige og hvitmalt hemsestigehvis du er på utkikk etter en stige til hems.

Plassbesparende hemstrapp og hemsstige
Felles for vårt hemstrapp og hemsstigeutvalg er at de er utviklet med tanke på plassbesparelse, og vår hemstrapp og hemsstige er dermed anvendelige når det gjelder å skape tilgang til hemsen i rom hvor det er trangt om plassen. I hemstrapp og hemsstige utvalget kan noen fra sortiment være mer plassbesparende enn andre, og tommelfingerregelen er at en hemsstige er mer plassbesparende enn en hemstrapp på grunn av stigens form og det spesielt lille utladningen i rommet, som en hemsstige har. En trapp til hems er derimot mer behagelig å bruke enn en hemsstige, og spesielt en hemstrapp med gelender bidrar til ekstra komfort og sikkerhet ved bruk.

Hemsetrapper og hemsstiger i bærekraftige materialer
I hemstrapp og hemsstige utvalget er alle laget av tre – enten bøk eller gran. Hos DOLLE kan du både få en hemstrapp eller hemsstige som fremstår ubehandlet eller malt i enten hvit eller sort, så det finnes en hemstrapp og hemsstigeløsning som passer til enhver hems og innredningsstil. Med en ubehandlet hemsetrapp eller hemsstige har du også mulighet til å sette ditt eget preg på den – en slik hemsetrapp eller hemsstige kan for eksempel males, lakkes eller beises. Felles for hemstrapp og hemsstigeutvalget er at de alle er laget av FSC ® -sertifisert tre, så hos DOLLE får du alltid en trapp til hems eller stige til hems hvor bærekraft har blitt tenkt inn.

Hemstrapp og hemsstige med tilpasningsmuligheter
Vårt hemstrapp og hemsstige utvalg kan tilpasses akkurat dine behov. I hemstrapp og hemsstigeutvalget kan du ved utvalgte modeller fritt velge ønsket antall trinn, hvor andre hemsetrapper og hemsstiger må kortes ned ved behov. På den måten har du muligheten til å lage en hemstrapp eller hemsstige løsning som passer ditt hjem. En DOLLE hemsstige kommer uten gelender, men våre hemsetrapper inkluderer gelender, så vårt hemstrapp og hemsstige utvalg møter ulike behov for komfort og sikkerhet. Du kan også velge å kjøpe vårt glidesystem til hemstrapp dersom du ønsker at dintrapp til hems eller stige til hems skal skyves helt inn i veggen når den ikke er i bruk. Med beslag til hemsstige eller beslag til hemstrapp får du hemsstige med uttrekk. Glidesystemet kan brukes til hele hemstrapp og hemsstige utvalget, mens glidebeslaget kun kan brukes til hemsstige.

Hvordan Monterer Man En Hemsetrapp?
Når man kjøper enten en hemsetrapp eller en hemsestige fra DOLLE, følger det alltid med en detaljert monteringsveiledning som gjør det enkelt å montere den nye trappen eller stigen. Hvis monteringen volder problemer, sitter vår kundeservice også alltid klar til å hjelpe.

Skal Man Velge Trapp Eller Stige Til Hemsen?
Om man skal velge en trapp eller stige til hemsen avhenger av behovet for komfort og sikkerhet samt størrelsen på rommet. Er du ute etter en maksimalt plassbesparende løsning, så er en stige til hemsen den rette løsningen, mens du med en trapp til hemsen får en mer komfortabel hemsetrapp – men også med en litt større utladning i rommet.


Spesifikasjoner

 • Farge: Natur
 • Overflate: Ubehandlet
 • Gulvhøyde - gulvhøyde: 277 cm
 • Maks. Gulvhøyde: 277 cm
 • Gulvhøyde - fra gulv til gulv: 277 cm
 • Hvordan bruke: Innendørs bruk
 • Lengde: 301 cm
 • Materiale: Tre
 • Utslipp: 113,50 cm
 • Antall økninger: 12
 • Kurs: Løp i ligaen
 • Vange farge: Natur
 • Vange dybde: 11,20 cm
 • Vange-behandling: Ubehandlet
 • Vange materiale: Gran
 • Tykkelse på kinnet: 2,70 cm
 • Trappens bredde: 58 cm
 • Trinn farge: Natur
 • Trinndybde: 10 cm
 • Trinnvis behandling: Ubehandlet
 • Trinnvis materiale: Gran
 • Antall trinn: 12
 • Trinntykkelse: 2,70 cm
 • Trinnbredde: 52,60 cm
 • Tresort: Gran, ubehandlet
 • Bredde: 58 cm

Vis mer
Varemerke Dolle