Høytrykksvasking 60V Greenworks

ART.NR: 687206575
Greenworks 60V bærbar batteridrevet høytrykksspyler er designet for allsidig, funksjonell og praktisk bruk, og er enkel å bruke til alt fra rengjøring av grillen til rengjøring av sykler. Den er lett og har en innebygd motorenhet og vanntank som er en plassbesparende løsning.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Høytrykksvasking 60V Greenworks

Greenworks 60V bærbar batteridrevet høytrykksspyler er designet for allsidig, funksjonell og praktisk bruk, og er enkel å bruke til alt fra rengjøring av grillen til rengjøring av sykler. Den er lett og har en innebygd motorenhet og vanntank som er en plassbesparende løsning. GDC60 har en høy gjennomstrømningshastighet på 300 l/t, og flere typer tilbehør følger med. Takket være denne allsidige designen kan du gjøre arbeidet enklere sammen med familie og venner.

Rengjøring av hagen: enkelt og greit med batteridrevne verktøy
På tide med hagerengjøring? Rengjøring av uteplassen og hagemøblene er en vårtradisjon i mange husholdninger. Etter en lang høst og vinter kan vinden ha tatt med seg jord, skitt og løv som har lagt seg på tredekket eller steinplatene. Hagemøblene trenger på sin side som regel en god rengjøring etter en sommer utendørs etterfulgt av en lang vinter på lager. Føler du deg skremt av oppgaven? Det er fullt forståelig - hvis du bruker feil verktøy, kan denne typen hagerengjøring være både kjedelig og tidkrevende. Men hvis du bruker de riktige redskapene, kan det gå raskt og enkelt!

Effektiv rengjøring av tredekket - oppdag fordelene med høytrykksspyling
Det er flere grunner til at du bør rengjøre terrassen om våren. Sesongbasert rengjøring og regelmessig vedlikehold sikrer at terrassen eldes godt og holder lenge. Greenworks tilbyr høytrykksspylere av høy kvalitet som kan brukes til en rekke hageoppgaver, inkludert rengjøring av terrassen. Du finner både elektriske og batteridrevne høytrykkspylere med et vanntrykk på mellom 70 og 145 bar. Hvis du har utemøbler av tre eller en terrasse, er det en god idé å velge en modell med lavere vanntrykk for å unngå å skade treverket. Hva med en batteridrevet, bærbar høytrykksspyler som du enkelt kan ta med deg overalt i hagen? Hvis du har en uteplass med steinheller eller betong med mye inngrodd skitt, kan en av våre kraftigere høytrykksspylere gjøre susen.

Rengjøring av hagen har aldri vært enklere
Gjørmete steinheller? Skitten grill? Har husfasaden eller vinduskarmen fått ubehagelige grønnalger? Nå er det slutt på å bære rundt på vannbøtter og svamper - gjør jobben dobbelt så raskt med en høytrykksspyler! I tillegg til å være et uunnværlig verktøy for rengjøring av hagen, kan våre effektive høytrykksvaskere også brukes til å rengjøre båten eller bilen. Vi har også et bredt utvalg av løvblåsere av høy kvalitet som blåser bort løv og annet skitt fra terrassen før du setter i gang med høytrykksvaskeren. En løvblåser er perfekt når løvet begynner å ta over i hagen om høsten, eller når du har vært i gang med hekksaksen og ønsker å få bort avklippet fra plenen. Hos Greenworks finner du varianter med ulike kapasiteter som er helt batteridrevne og utrolig lette, noe som gir deg stor bevegelsesfrihet under arbeidet. Visste du at batteriet også kan brukes sammen med andre Greenworks-verktøy? Hvis du for eksempel kjøper en løvblåser fra 24V-serien, er det fullt mulig å bruke batteriet i et annet verktøy fra samme serie.

Tekniske detaljer
  • Driftstid 2Ah: 11 minutter
  • Driftstid 4Ah: 22 minutter
  • Maks. trykk: 70 barer
  • Maks. trykk: 70 bar
  • Maks. målt strømningshastighet: 300 l/t
  • Motor: Børsteløs
  • Slangelengde: 6 m
  • Systemspenning: 60V
  • Vanntank: 20 l
  • Vekt: 8,9 kg


Vis mer
Varemerke Greenworks