Fasadeflis

Fasadeflis fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Noen gang tenkt på å lage en lekker vegg i stein? Nå har du muligheten. Vi kan tilby deg dekorstein i flere varianter og forskjellige materialer.

Lekkert eller rustikk - Ditt valg

Det er liten tvil om at en annerledes vegg i et rom liver opp, samtidig som den skaper spenning i rommet. De færreste av oss har vegger i stein, men det kan du nå få. Fasadeflis er enkle å sette opp og gir ethvert rom den riktige stemningen. Vi har mye å velge i, fra det rustikke til det elegante. Dekorpanel limer man på veggen med en ferdigblandet miks. Det er viktig at veggen er av dødt materiale, altså ikke har bevegelse. Har du en trevegg du vil ha dem på, vil det være smart å feste en gipsflate på veggen som underlag. Sett opp en rett list der du skal begynne og legg platene utfra den.

Skap en rustikk stemning

Vi leverer fasadeflis av utmerket kvalitet, som du kan sette opp både inne og ute. Har du et litt eldre hus kan en rustikk stil være utmerket for deg. Samtidig som du vurderer de forskjellige flisene, ta også en titt på våre radiatorer. Eldre hus hadde gjerne det i tillegg til en vedovn. Flisene våre er enten gipsbaserte eller utført i lettbetong. Begge disse materialene er sterke, har lang levetid og trenger ikke vedlikehold. Støv, som samler seg i fugene eller i dekorasjonen, tørkes enkelt av med en fuktig klut. trenger du hjelp til å finne ut hva du trenger av tilbehør, ta kontakt med oss.

Gi rommet ditt det lille ekstra med fasadeflis fra Byggmax

Alle er velkomne til å ta kontakt med oss, hobbysnekker eller proff. Vi hjelper deg å finne fasadeflis som passer for deg.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.