Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Benkeplater

Benkeplater fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Uansett hvilket type kjøkken du har er en god kjøkkenbenk og en solid benkeplate nødvendig. Her hos oss finner du disse i flere varianter.

Plass til matlaging
Når du bytter ut et kjøkken, eller deler av det, bør en solid benkeplate være inkludert i planen. Den skal tåle alt fra oppbevaring av ting til forskjellige typer matlaging. Vi kan derfor tilby deg solide og kvalitetssikrede benkeplater i forskjellige materialer og farger. Platene kommer i standardmål, men vi skjærer dem også til etter ønske. Monteringen er enkel, så den klarer du helt fint på egen hånd. Ta gjerne kontakt om du trenger noen tips til hvordan. Du kan også bruke disse platene andre steder om du trenger. Kanskje trenger du en arbeidsbenk på vaskerommet eller i en bod?

Benkeplate fra Byggmax - Enkelt og stilfullt
Benkeplater fra Byggmax betyr kvalitet gjennom mange år. De forskjellige benkeplatene våre vedlikeholdes forskjellig etter hvilket materiale de er fremstilt av. Laminatplatene trenger kun vanlig rengjøring med klut og vann, eventuelt et mildt vaskemiddel. Plater i furu må, i tillegg til vask, oljes ca. hver andre eller tredje måned. Reiser det seg bust etter at du har smurt olje, sliper du platen med et fint pussepapir og rengjør. Det er viktig at det er tett mellom vegg og platen samt mellom eventuelle skjøter, slik at smuss og vann ikke kommer til. Bruk fugemasse tilpasset kjøkken til å tette alle sprekker og skjøter.

Byggmax har benkeplater som tåler daglig bruk!
God mat krever gode arbeidsforhold. Byggmax tilbyr deg benkeplater til gunstige priser og en fantastisk kvalitet. Spør gjerne om råd for ditt kjøkken.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Bredde (cm)
Pris
Lengde (cm)
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.