Benkeplater

En god kjøkkenbenk og en solid benkeplate er nødvendig til kjøkkenet ditt. Her hos oss finner du kjøkkenbenk og benkeplate i flere varianter.

Plass til matlaging

Når du bytter ut et kjøkken, eller deler av det, bør en solid kjøkkenbenk være inkludert i planen. En kjøkkenbenk skal tåle alt fra oppbevaring av ting til forskjellige typer matlaging. Vi kan derfor tilby deg solide og kvalitetssikrede benkeplater i forskjellige materialer og farger. Platene kommer i standardmål, men vi skjærer dem også til etter ønske. Monteringen er enkel, så den klarer du helt fint på egen hånd. Ta gjerne kontakt om du trenger noen tips til hvordan. Du kan også bruke disse platene andre steder om du trenger. Kanskje trenger du en arbeidsbenk på vaskerommet eller i en bod?

Benkeplate fra Byggmax - Enkelt og stilfullt

Benkeplater fra Byggmax betyr kvalitet gjennom mange år. De forskjellige benkeplatene våre vedlikeholdes forskjellig etter hvilket materiale de er fremstilt av. Laminatplatene trenger kun vanlig rengjøring med klut og vann, eventuelt et mildt vaskemiddel. Plater i furu må, i tillegg til vask, oljes ca. hver andre eller tredje måned. Reiser det seg bust etter at du har smurt olje, sliper du platen med et fint pussepapir og rengjør. Det er viktig at det er tett mellom vegg og platen samt mellom eventuelle skjøter, slik at smuss og vann ikke kommer til. Bruk fugemasse tilpasset kjøkken til å tette alle sprekker og skjøter. Uansett finner du i alle fall furu, eik, marmor og laminat benkeplate hos Byggmax.

Byggmax har benkeplater som tåler daglig bruk!

God mat krever gode arbeidsforhold. Byggmax tilbyr deg benkeplater til gunstige priser og en fantastisk kvalitet. Spør gjerne om råd for ditt kjøkken.

Filter

5 Resultater

Sorter etter
1 995  kr
995  kr
610x2600x28 mm, laminert
699  kr
699  kr
610x2600x28 mm
Fra 769  kr