Benkeplater

Benkeplater fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Uansett hvilket type kjøkken du har er en god kjøkkenbenk og en solid benkeplate nødvendig. Her hos oss finner du disse i flere varianter.

Plass til matlaging

Når du bytter ut et kjøkken, eller deler av det, bør en solid benkeplate være inkludert i planen. Den skal tåle alt fra oppbevaring av ting til forskjellige typer matlaging. Vi kan derfor tilby deg solide og kvalitetssikrede benkeplater i forskjellige materialer og farger. Platene kommer i standardmål, men vi skjærer dem også til etter ønske. Monteringen er enkel, så den klarer du helt fint på egen hånd. Ta gjerne kontakt om du trenger noen tips til hvordan. Du kan også bruke disse platene andre steder om du trenger. Kanskje trenger du en arbeidsbenk på vaskerommet eller i en bod?

Benkeplate fra Byggmax - Enkelt og stilfullt

Benkeplater fra Byggmax betyr kvalitet gjennom mange år. De forskjellige benkeplatene våre vedlikeholdes forskjellig etter hvilket materiale de er fremstilt av. Laminatplatene trenger kun vanlig rengjøring med klut og vann, eventuelt et mildt vaskemiddel. Plater i furu må, i tillegg til vask, oljes ca. hver andre eller tredje måned. Reiser det seg bust etter at du har smurt olje, sliper du platen med et fint pussepapir og rengjør. Det er viktig at det er tett mellom vegg og platen samt mellom eventuelle skjøter, slik at smuss og vann ikke kommer til. Bruk fugemasse tilpasset kjøkken til å tette alle sprekker og skjøter.

Byggmax har benkeplater som tåler daglig bruk!

God mat krever gode arbeidsforhold. Byggmax tilbyr deg benkeplater til gunstige priser og en fantastisk kvalitet. Spør gjerne om råd for ditt kjøkken.

5 Produkter

 1. Benkeplate Eik
  610X2660X26
  Benkeplate Eik
  Pris fra
  1295   kr /stk
 2. Benkeplate Furu
  600x2400x28mm
  Benkeplate Furu
  Pris fra
  899   kr /stk
 3. Kjøkkenbenk Marmor
  610x2600x28 mm
  Kjøkkenbenk Marmor
  Pris fra
  649   kr /stk
 4. Kjøkkenbenk
  Hvit, 610x2600x28
  Kjøkkenbenk
  Pris fra
  599   kr /stk
 5. Kjøkkenbenk Stone
  610x2600x28 mm, laminert
  Kjøkkenbenk Stone
  Pris fra
  649   kr /stk

5 Produkter