Kjøkkeninnredning

Kjøkkeninnredning fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Hos oss kan du plukke det du trenger, for så å sette det sammen slik du ønsker. Det være seg skuffesett, sokkel eller annet tilbehør til kjøkkenet.

Bygg ditt eget kjøkken

Et kjøkken bør være praktisk og organisert. Vi hjelper deg med råd og alt du trenger for en ny kjøkkeninnredning. Du kan planlegge og designe kjøkkenet ditt ved hjelp av vår byggeplanlegger. Her får du forslag til design på rommet, kostnader, og alt du ellers kommer til å ha behov for. Fordelen med å gjøre jobben selv er at det blir akkurat slik du vil. Samtidig er det enkelt å sette opp forskjellige skap og skuffer. Det er bare å følge monteringsanvisningen som følger med alle våre produkter. Husk også at et godt organisert kjøkken trenger en del tilbehør. Det kan være alt fra kjøkkenpapirholder til god plassering av kjøkkenredskaper. Et selvbygd kjøkken er et kjøkken du er stolt av.

Byggmax gir deg kvalitet

Produktene du finner hos oss er av beste kvalitet og har en rimelig pris. Kjøkkeninnredning og benkeplater er lagd for daglig bruk. Du trenger ikke være redd for riper og andre skader. Vedlikeholder du kjøkkenet vil det være som nytt hele veien. Vask overflater med et mildt rengjøringsmiddel og vann. Fettflekker fra matlaging bør fjernes så raskt som mulig. I tillegg til det daglige renholdet skal søppel og matrester oppbevares hygienisk. Det er også en fordel å tenke kompostering når det gjelder matavfallet. Det vil gi deg god jord til hagen og sparer miljøet for søppel. Pass derfor på at du planlegger en egen søppelbøtte til matavfall i drømmekjøkkenet.

Kjøp kjøkkeninnredning og piff opp hjemmets viktigste rom

Kjøkkeninnredning til gunstige priser og av god kvalitet. Du kan selv velge produkter utfra dine ønsker og behov. Vi hjelper deg om du trenger råd på veien.

 

Vis mer
Filter

8 Resultater

Sorter etter
Perfekt for utflukt eller å ha på byggeprosjektet
5  kr
Perfekt for utflukt eller å ha på byggeprosjektet
5  kr
Plast
5  kr
Black Red White
Inklusive rulleskinner, passer til benkskapstamme 60x86, eik, mdf
299  kr
Habo
260x80 mm
121 88  kr
Beslagsboden
mattbørstet, 3x9x25 cm
179  kr
Habo
100x245 mm, fjærende lokk
580 32  kr
Habo
100x245 mm, fjærende lokk
580 32  kr