Kjøkkenskap

Kjøkkenskap fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Velg mellom benkeskap, hjørneskap og veggskap. Vi kan også tilby deg forskjellige bredder, og det er mulig å velge kjøkkendører separat. Vi gir deg muligheten til å få det kjøkkenet du ønsker.

Å bygge et kjøkken

En kjøkkeninnredning skal være en praktisk arbeidsplass, samtidig som det skal være enkelt å organisere alt fra glass til kasseroller. Når du velger kjøkkenskap kan du bruke vår byggeplanlegger for å få gode forslag til design. Byggeplanleggeren gir deg også en oversikt over hva du ellers trenger til monteringen og kostnadene for kjøkkenet. Når du planlegger bør du vurdere hvor mye veggplass du har og hvor mange veggskap du vil ha. Du har også muligheten til å velge antall hyller for de enkelte skapene etter behov. Det er en egen glede ved å selv planlegge og montere et kjøkken. Monteringsanvisning følger med alle skapene, og gjør jobben enkel for deg.

Byggmax tilbyr kjøkkenskap etter behov

Her hos oss finner du kjøkkenskap for ditt behov. Kvaliteten er utsøkt, men prisene er lave. Vi gir deg gjerne råd om alt fra plassering av skapene til hvilke vaskemidler man kan benytte. Kvalitetskjøkkenet holder lenge, men det krever også et daglig vedlikehold. Det vil blant annet si at du tørker av eventuelle matrester og annet fra overflatene. Et godt planlagt kjøkken skal også ha eluttak, slik at for eksempel kjøkkenmaskiner kan benyttes uten å flytte rundt på ting. Kompletter også ditt nye kjøkken med annet tilbehør, som for eksempel holder for kjøkkenpapir eller noen flotte fliser mellom benkeplate og veggskapene.

Kjøkkenskap av høy kvalitet og lav pris finner du hos Byggmax

Kjøkkenskap til gunstige priser og med god kvalitet finner du hos oss. Drømmekjøkkenet hjelper vi deg med uansett hvilke ønsker du har.

Vis mer
Filter

2 Resultater

Sorter etter
Black Red White
Flere størrelser
Fra 599  kr
RKC
Hvitgrunnet
2 999  kr