Kjedeolje Bio AL-KO

Finnes i flere størrelser
ART.NR: 687276834
Biologisk sagkjedeolje med høy ytelse og vedheft som reduserer slitasje og korrosjon. Tekniske data. Vegetabilsk olje. Personlig utstyr for din motorsag. Sjekk tilstanden til din motorsag regelmessig.
Vis mer
Volum:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Kjedeolje Bio AL-KO

Biologisk sagkjedeolje med høy ytelse og vedheft som reduserer slitasje og korrosjon.

Tekniske data
Vegetabilsk olje

Personlig utstyr for din motorsag
Sjekk tilstanden til din motorsag regelmessig. For med kombinasjonen av kraftige motorer og hardt tre, er det store krefter på spill. Hver enkelt sag utvikler sitt eget slitasjemønster. Hos oss får du en rekke reservedeler til motorsagen, for eksempel en lengre sverd eller en annen kjede til din bensindrevne motorsag. I vårt utvalg finner du også kjedebeskyttelser til AL-KO motorsager. Bruk denne når din maskin ikke er i bruk.

Reservedeler til motorsager: De høyeste kvalitetskravene;
AL-KO står for topp moderne teknologi og den høyeste presisjonen innen hageteknologi. Motorsagene AL-KO overbeviser med topp utstyr for din komfort og sikkerhet. Dette beskytter deg mot skader og gjør at sagen kan transporteres og lagres trygt. Bruk kun originale motorsagdeler fra AL-KO til vedlikehold og reparasjon av motorsagene: I vår nettbutikk kan du kjøpe originalt tilbehør til motorsagen din direkte fra produsenten og dra nytte av produkter som imponerer med høy ytelse

Vis mer
Varemerke AL-KO