Klimaanlegg Kaya 9000 BTU Eeese

Effektiv kjøling av rom opptil 30 m2
ART.NR: 64099543
Med en kjølekapasitet på 9000 BTU er Kaya en effektiv aircondition. Selv på de varmeste sommerdager kan Kaya kjøle ned hjemmet ditt. Med den innebygde 24-timers timerfunksjonen kan du alltid komme hjem til et deilig nedkjølt hjem. Kaya aircondition er en mobil aircondition med A-merket energieffektivitet, vaskbart filter, LD og berøringsskjerm samt fjernkontroll.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Klimaanlegg Kaya 9000 BTU Eeese

Med en kjølekapasitet på 9000 BTU er Kaya en effektiv aircondition. Selv på de varmeste sommerdager kan Kaya kjøle ned hjemmet ditt. Med den innebygde 24-timers timerfunksjonen kan du alltid komme hjem til et deilig nedkjølt hjem. Kaya aircondition er en mobil aircondition med A-merket energieffektivitet, vaskbart filter, LD og berøringsskjerm samt fjernkontroll.

WiFi – styr aircondition-enheten via telefonen
Denne aircondition-enheten har WiFi, som gjør det mulig å styre enheten via mobiltelefonen. Det er smart, fleksibelt og innovativt.

Kaya – kjøling på kommando med 24-timers timerfunksjon

Med en Kaya aircondition er det ikke langt til kjølig luft på de varme dagene. Kaya har nemlig innebygd timer, slik at du kan stille den inn for å kjøle når du ikke er hjemme og komme hjem til et perfekt avkjølt hjem. Kaya har et anbefalt arbeidsområde på opptil 30 m2, slik at det er mange muligheter for å bruke dem i de større stuene. De 360-graders robuste hjulene gjør at du enkelt kan flytte aircondition-enheten mellom rommene dine. Modellen har fin design med den skandinaviske interiørstilen for øye, og den har diskrete, integrerte håndtak i sidene.

Kaya – en aircondition som både kan kjøle ned og holde hjemmet avfuktet

Siden mange airconditions står og samler støv i de kalde månedene, har eeese tenkt på multifunksjonalitet under utviklingen av det store utvalget av airconditions. Kaya har nemlig den fordelen at den også fungerer som avfukter – med en kapasitet på hele 24 liter per dag. Kaya aircondition kan også blåse luft ut på samme måte som en ventilasjonsvifte.

En aircondition som overholder fremtidens miljøkrav

Med din Kaya aircondition er du sikret en maskin som er tilpasset fremtidens miljøkrav. Eeese har nemlig brukt kjølemiddelet R290, som er et mer miljøvennlig kjølemiddel enn de fluorholdige gassene (HFC) som tidligere ble brukt som kjølemiddel i airconditions, avfuktere og flere andre maskiner. Den miljøvennlige gassen bidrar til at din Kaya aircondition er mer energieffektiv enn de airconditions du har sett på markedet tidligere.

Kaya – en aircondition som er enkel å installere

Med din Kaya aircondition slipper du å lage hull i veggen for å transportere den varme luften ut av lokalet. Denne typen aircondition leveres nemlig med vindussett. Vindussettet består av et munnstykke og en plate som enkelt festes i vinduet. Plasser deretter munnstykket på slangen, som du fester i platen. Så er din aircondition klar til bruk.

Kaya aircondition betjenes enkelt via fjernkontroll eller på berøringsskjermen.

Kaya – et kvalitetsprodukt fra eeese

Kaya er en del av den populære serien av airconditions fra eeese. Alle airconditioner i denne serien er skapt basert på målet om den perfekte synergien mellom solid kunnskap om det europeiske klimaet og miljø, stilrent og strømlinjeformet skandinavisk design og den nyeste teknologien innenfor aircondition og luftkjøling. Derfor overholder alle produkter fra eeese fremtidens miljøkrav fra og med 2020.

Choose green – go with eeese

Våre airconditionere og avfuktere inneholder kjølemiddel R290, som er et mer miljøvennlig kjølemiddel enn de fluorholdige gassene (HFC), som hittil har vært brukt som kjølemiddel i airconditions, avfuktere og mange andre maskiner. Kjølemiddel R290 har en GWP (global warming potential) på 3 som ikke bryter ned ozonlaget.

Kayas unike egenskaper

• 9000 BTU
• Vindussett medfølger
• Energieffektivitetsklasse A (2,61)
• Maks. 65 dB(A)
• Berøringsskjerm og fjernkontroll
• Håndtak i sidene og hjul som svinger i alle retninger
• 24-timers timer
• Indikator som viser når vannbeholderen er full
• Vaskbart filter

Kayas spesifikasjoner

Artikkelnummer 2521
Anbefalt arbeidsområde m2 14–30
Kjølekapasitet BTU/t 9000 (2630 W)
Strømforsyning V/Hz 220–240/50
Strømforbruk (kjøling) 1010
Nominell strøm (kjøling) 4,4
Energieffektivitet (EER) Klasse A 2,61
COP 2,3
Kjølemiddel R290
Vindussett medfølger Ja
Maks. lydnivå dB(A) ≤65
Avfuktingskapasitet l/dag 24
Luftsirkulasjon m3/t 350
Nettovekt kg 22
Bruttovekt kg 25,5
Produktstørrelse (BDH) mm 354 x 338 x 698
Pakkestørrelse (BDH) mm 400 x 384 x 868
EAN 5704841025219
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 2521
Varemerke Swim & Fun