Klimaanlegg Nora 12000 BTU Eeese

Til kjøling av rom opptil 35 m2
ART.NR: 64099542
Med den skandinaviske boligstilen og det europeiske klimaet har aircondition-enheten Nora blitt født. Nora aircondition er en kraftig maskin med et anbefalt arbeidsområde på opptil 35 m2. Denne aircondition har fireveis retningskontroll av luftvifte og en kjølekapasitet på hele 12 000 BTU.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Klimaanlegg Nora 12000 BTU Eeese

Med den skandinaviske boligstilen og det europeiske klimaet har aircondition-enheten Nora blitt født. Nora aircondition er en kraftig maskin med et anbefalt arbeidsområde på opptil 35 m2. Denne aircondition har fireveis retningskontroll av luftvifte og en kjølekapasitet på hele 12 000 BTU.

Flyttbar aircondition med 24 timers timer

På varme sommerdager er Nora perfekt. Med den smarte 24 timers timeren kan du enkelt stille inn aircondition-enheten til å kjøle på den tiden av dagen du synes det er best. Dermed kan du alltid komme hjelp til et avkjølt hjem – selv i den varmeste sommervarmen.

En aircondition med flere funksjoner

I tillegg til å være en kraftig aircondition har Nora også andre talenter. Denne aircondition har nemlig flere smarte funksjoner i samme maskin. Når sommeren er på hell og høsten og vinteren står for døren, kan Nora aircondition nemlig brukes som avfukter. Den har til og med en avfuktingskapasitet på hele 28 liter per dag. Det betyr at du får en allsidig maskin som du ikke trenger å gjemme bort i løpet av året. Nora har en fireveis retningskontroll av luftstrømmen og fungerer også som ventilasjonsvifte.

En aircondition som overholder fremtidens miljøkrav

Kjølemiddelet R290 er det kjølemiddelet som brukes i Nora aircondition. R290 er et miljøvennlig kjølemiddel som ikke inneholder de fluorholdige gassene (HFC) som tidligere ble benyttet som kjølemiddel i airconditions, avfuktere og lignende. Den miljøvennlige gassen bidrar til at Nora aircondition er mer energieffektiv enn de aircondition-enhetene som har vært på markedet hittil.

Enkel å koble til – uten å lage hull i veggen

Med en mobil aircondition som Nora, kommer du raskt i gang med å få frisk luft. Den krever nemlig ikke at du lager hull i veggen for å transportere den varme luften ut. Nora leveres nemlig med et smart vindussett som består av et munnstykke og en plate som settes i vinduet. Deretter er din Nora aircondition klar til å kjøle. Nora aircondition har vaskbart filter, Sleep-mode, LED-display og fjernkontroll. Den er enkel å flytte på, siden den har praktiske og fint integrerte håndtak og fire robuste 360-graders hjul

Nora – et kvalitetsprodukt fra eeese

Nora er en del av den populære serien med airconditions fra eeese. Alle airconditioner i denne serien er skapt basert på målet om den perfekte synergien mellom solid kunnskap om det europeiske klimaet og miljø, stilrent og strømlinjeformet skandinavisk design og den nyeste teknologien innenfor aircondition og luftkjøling. Derfor overholder alle produkter fra eeese fremtidens miljøkrav fra og med 2020.

Choose green – go with eeese

Våre airconditionere og avfuktere inneholder kjølemiddel R290, som er et mer miljøvennlig kjølemiddel enn de fluorholdige gassene (HFC), som hittil har vært brukt som kjølemiddel i airconditions, avfuktere og mange andre maskiner. Kjølemiddel R290 har en GWP (global warming potential) på 3 som ikke bryter ned ozonlaget.

Noras unike egenskaper

• 12 000 BTU
• Vindussett medfølger
• Energieffektivitetsklasse A (2,61)
• Maks. 65 dB(A)
• LED-skjerm og fjernkontroll
• 4-veis retningsbestemt kontroll av viften
• 24-timers timer og hvilemodus
• Vaskbart filter

Noras spesifikasjoner

Artikkelnummer 2525
Anbefalt arbeidsområde m2 18-35
Kjølekapasitet BTU/t 12 000 (3520 W)
Strømforsyning V/Hz 220–240/50
Strømforbruk (kjøling) 1340
Nominell strøm (kjøling) 6,0
Energieffektivitet (EER) Klasse A 2,61
COP 2,3
Kjølemiddel R290
Vindussett medfølger Ja
Maks. lydnivå dB(A) ≤65
Avfuktingskapasitet l/dag 28
Luftsirkulasjon m3/t 400
Nettovekt kg 29
Bruttovekt kg 31
Produktstørrelse (BDH) mm 470 x 382 x 752
Pakkestørrelse (BDH) mm 528 x 462 x 874
EAN 5704841025257
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 2525
Varemerke Swim & Fun