Korkvinyl Eik Jura Veranatura Eco 10,5mm

ART.NR: 651318
Korkvinyl Eik Jura Veranatura Eco er et lunt og ekstra komfortabelt vinylgulv med dobbelt korklag på totalt 3,2 mm og HDF-kjerne.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Korkvinyl Eik Jura Veranatura Eco 10,5mm

Korkvinyl Eik Jura Veranatura Eco 10,5 mm er et PVC-fritt vinylgulv med HDF-kjerne (High Density Fiberboard) og to integrerte og separate korklag på totalt 3,2 mm. Det doble korklaget tilfører ekstra komfort, og det blir et stille gulv med optimal lyddemping. Fordi gulvet er PVC-fritt, er det også 100 % resirkulerbart. Det er et såkalt klikkgulv, og klikksystemet heter Corkloc. Korkvinyl Eik Jura Veranatura Eco leveres med mikrofas på alle fire sidene av gulvet, som rammer inn plankene og fremhever konturene.


Korkvinyl Eik Jura Veranatura Eco er produsert i Portugal, hvor majoriteten av korkeik i Europa dyrkes. Kork framstilles gjennom kontrollert håndhøvling av barken fra korkeiken. Når korkeiken har blitt 25 år gammel, kan barken skrelles av. Deretter kan barken fra samme korkeik fjernes ca. hvert niende år, uten at treet tar skade av det. Jo eldre treet er, desto finere og tettere blir korken. Korkeiken har en levetid på rundt 200 år. Det er korken fra yngre trær, dvs. under 50 år, som brukes til gulv og komposittmaterialer.
Kork er et unikt materiale som ikke bare er naturlig lyddempende og varmeisolerende, men også ekstremt slitesterkt og holdbart/bærekraftig. Dessuten vil du oppleve at det er mykt og behagelig å gå på et gulv med integrerte korklag. Kork er økologisk og 100 % resirkulerbar.

Garanti

Gulvet leveres med 25 års garanti forutsatt at det legges på riktig måte, i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder ved legging i private hjem, altså ikke ved legging i offentlige miljøer, kontorer o.l. der tilsvarende garantiperiode er 15 år. Korkvinyl Eik Jura Veranatura Eco har slitasjeklasse 33, som betyr at gulvet tåler både travle hjemmemiljøer og travle offentlige miljøer, som lager og små kjøpesenter.
Det kan legges gulvvarme under korkvinylgulvet, men da må det legges aldersbestandig plast eller byggfolie som kompletterende gulvunderlag.

Vis mer
Varemerke Cortex
Leverandørens artikkelnummer 80000832