L-KONSOLL

For vannrett feste
ART.NR: 236104
U-brakett for horisontal festing av dragere eller lignende på toppen av jordskruen. Braketten monteres med bolt gjennom hull i jordskruen.
Vis mer
Fra
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

L-KONSOLL

U-brakett for horisontal festing av dragere eller lignende på toppen av jordskruen. Braketten monteres med bolt gjennom hull i jordskruen.

Jordskruen er et system for å bygge fundament

Jordskruen brukes til rask og solid fundamentering for alle typer lette bygninger. Jordskruen krever ikke graving eller isolasjon av bakken, og den monteres for hånd. Som navnet antyder, er jordskruen en skrue som skrus ned i bakken. Jordskruen har vinger som vrir den ned i bakken, der den blir en stabil stolpe. Jordskruen finnes i forskjellige lengder og er egnet for terrasser, verandaer, uteplasser, planker, gjerder, grinder, garasje, carport, mindre hytter og boder.

Boltbraketter, U-braketter, hjørnebraketter kan monteres på stolpen i et velprøvd og fungerende system for fundament. Jordskruen finnes også i utførelse for maskinmontering.

Montering

U-braketten monteres med bolt gjennom hull i jordskruen. I U-konsollen fester du bjelke eller lignende med tykkelse opptil 52 mm. U-braketten har fem hull på hver side. U-braketten kan justeres sideveis for å kompensere hvis skruene ikke står helt på linje. Braketten sitter på en plate med 120 mm diameter som dekker toppen av jordskruen.

Tekniske data

Innvendig bredde U-feste: 108 mm

Innvendig høyde U-feste: 95 mm

Dybde U-feste: 75 mm

Godstykkelse: 3 mm

Diameter, lokk: 120 mm

Vis mer
Leverandørens artikkelnummer LH