Laminatgulv Dolan 8 mm

8x192x1285 mm, 2,22 m2/pk, AC5/33, vannbestandig, Sensa Skyline
ART.NR: 651958
Sensa Skyline er en gulvkolleksjon som består av klassiske dekordesign som bidrar til romslige, men diskrete rominntrykk
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Dolan 8 mm

Laminatgulvet Sensa Skyline er en del av Sensa Skyline-gulvserien, produsert av den tyske gulvprodusenten Classen. Sensa Skyline er en gulvkolleksjon som består av klassiske dekordesign som bidrar til romslige, men diskrete rominntrykk. Gulvene i Sensa Skyline-serien har skrå kanter for å fremheve plankene og deres struktur. I tillegg til at de er slitesterke, er gulvene også vannbestandige, forutsatt at de legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Vannbestandigheten er mulig på grunn av fugene med det moderne klikksystemet Megaloc 2.0.

Slitestyrke
Gulvet har AC-klasse 5. Det gjør at det er svært slitesterkt og passer for hjemmets mest brukte rom og i offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter.

Garanti
Gulvet har livstidsgaranti forutsatt at det legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i alle miljøer. Det kan legges vannbåren varme under gulvet (ikke elektrisk), forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.
Vis mer
Varemerke Sensa