Laminatgulv Eik 2-stav Natur 8mm

8 mm, AC4/32 , 2,131m2/pkt
Artikkelnummer: 13731
Vekt: 14.96
Eik 2-stav Natur er et vakkert laminatgulv i lys eik. Gulvet er enkelt å legge og tåler høy trafikk.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
99 95 kr /m2
stk
Laminatgulv Eik 2-stav Natur 8mm
Et flott, lyst og slitesterkt laminatgulv i 2-stav eik. Gulvet er 8 mm tykt og svært enkelt å legge, uten lim, takket være et smidig klikksystem. Gulvet er enkelt å holde rent, og et lyst gulv gjør at rommet virker større.

Bestandighetsklasse

Laminatgulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Antall kvm pr pakke 2.13
Leverandørens artikkelnummer 13731
Varemerke MyFloor