Laminatgulv Pine 1-stav Prestige 10mm

UTGÅENDE, furu, hvit. 10mm, AC5/33, 1,30 m2/pkt.
ART.NR: 13952
Rimelig laminatgulv av meget god kvalitet og svært høy slitestyrke. Lyst og flott laminatgulv som ligner på et naturlig furugulv.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Pine 1-stav Prestige 10mm

Prestige Furu Hvit 1-stav er et lyst og flott laminatgulv av høy kvalitet som tåler høy slitasje. De lyse gulvbordene ligner på et klassisk furugulv som aldri blir umoderne, og det holder i mange år. Gulvet er 10 mm tykt med en base av miljøvennlig HDF. De limfrie klikkfugene gjør gulvleggingen enkel.

Gulvbordenes mål: 1380 x 157 x 10 mm

Bestandighetsklasse

Laminatgulv Prestige 1-stav holder AC-klasse 5, den høyeste klassifiseringen. Gulvet er svært slitesterkt og er egnet for større kontorer, butikker og klasserom. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Garantiperiode: 30 år i hjemmemiljø, 5 år i offentlig miljø
Vis mer
Varemerke MyFloor