Laminatgulv Eik Canyon XL

AC4, 8mm, 2,18m2
Artikkelnummer: 651520
Vekt: 10.289283125
Eik Canyon XL 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv med ekstra brede bord som er enkelt å legge. Gulvet i rustikk stil med matt overflate og trestruktur skaper en mer naturlig følelse. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.
Velg butikk for å se lagerstatus
Available online
Sendes innen
5-6 uker
0 00 kr /stk
stk
= 2,18 m2
Laminatgulv Eik Canyon XL
Laminatgulv av høy kvalitet som gir en følelse av bleket eiketre. Den tydelige trestrukturen skaper en følelse av ekte tregulv og er godt egnet i både klassiske og moderne miljøer. Avfasinger rundt bordene.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Kvalitetsklasse AC4/32
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Overflatestruktur Struktur
Varemerke Classen