Laminatgulv Eik 3-stav Matt 8mm

matt, 8 mm, AC4/32, 2,131m2/pkt
Artikkelnummer: 13732
Vekt: 14.96
Eik Matt 3-stav er et 8 mm tykt laminatgulv med en base av miljøvennlig HDF som er enkelt å legge. Med en byggehøyde på 8 mm er gulvet velegnet ved oppussing.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
99 95 kr /m2
stk
Laminatgulv Eik 3-stav Matt 8mm
Klassisk og rimelig laminatgulv i lys og varm eik 3-stav. Gulvet er mattlakkert med en flott finish som er behagelig å gå på. Eik 3-stav er et 8 mm tykt laminatgulv med en base av miljøvennlig HDF som er enkelt å legge.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 13732
Varemerke MyFloor